Om je beter van dienst te zijn maakt Welkoop gebruik van cookies. Cookiebeleid

Aspen benzine

Alkylaatbenzine van Aspen is beter voor mens, machine en milieu. Door speciale raffinage zijn veel schadelijke stoffen - die wel in gewone benzine zitten - weggelaten. Hierdoor zijn Aspen 2 en Aspen 4 de ideale brandstoffen voor je kettingzaag, bosmaaier, heggenschaar en grasmaaier.

Aspen brandstof

Aspen benzine bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals zwavel, benzeen en aromaten. Hierdoor is Aspen 99% schoner dan gewone benzine. Dit is niet alleen beter voor je gezondheid en het milieu, maar ook beter voor de motor van de machine. Want door de schonere verbranding gaat hij een stuk langer mee. Bovendien kan Aspen gewoon in de machine blijven zitten wanneer deze lange tijd stilstaat. Alkylaatbenzine is namelijk jarenlang houdbaar. Met Aspen start je machine altijd.

Voordelen:
- beter voor milieu en gezondheid
- probleemloos starten
- minder onderhoud aan machines
- jarenlang houdbaar

 

LET OP: brandstoffen mogelijk volgens de wet niet verzonden en thuisbezorgd worden. Dit betekent dat deze brandstoffen alleen opgehaald kunnen worden in één van onze winkels.

Aspen 2 en Aspen 4

Aspen benzine is er in 2 varianten. Allereerst Aspen 2, dit is een kant-en-klare mengsmering met een mengverhouding van 1:50. Aspen 2 takt is ideaal voor je kettingzaag, bosmaaier, heggenschaar, bladblazer of grondboor en andere tweetaktmotoren. De benzine wordt geleverd in verpakkingen van 1 en 5 liter.

Aspen 4 is een alkylaatbenzine voor viertaktmotoren in bijvoorbeeld grasmaaiers en aggregaten. Het is de meest hoogwaardige kwaliteit benzine die op dit moment technisch haalbaar is. Ook Aspen 4 takt is beschikbaar in verpakkingen van 1 en 5 liter.

LET OP: brandstoffen mogen volgens de wet niet verzonden en thuisbezorgd worden. Dit betekent dat deze brandstoffen alleen opgehaald kunnen worden in één van onze winkels.

Aspen 2-takt - Brandstof - 1 L

ASPEN

Aspen 2-takt - Brandstof - 1 L

4.99
Aspen 4-takt - Brandstof - 5 L

ASPEN

Aspen 4-takt - Brandstof - 5 L

21.49
Aspen 2-takt - Brandstof - 5 L

ASPEN

Aspen 2-takt - Brandstof - 5 L

21.49
Aspen 4-takt - Brandstof - 1 L

ASPEN

Aspen 4-takt - Brandstof - 1 L

4.99

Aspen autofiller

Nooit meer morsen, nooit meer verspillen. Met de Aspen Autofiller voor een 5 liter jerrycan van Aspen is het bijtanken van elke machine een fluitje van een cent. Extra handig: de Aspen Autofiller stopt automatisch wanneer de tank vol is. De schenktuit past op bijna elke tankopening en door volledige afdichting komen er geen schadelijke benzinedampen vrij.

Bekijk en bestel de Aspen Autofiller binnenkort in onze webwinkel.

Aspen Schenktuit - Schenktuit -

ASPEN

Aspen Schenktuit - Schenktuit -

18.99

Smeer- en reinigingsmiddelen

Agealube is partner van Aspen en levert smeer- en reinigingsmiddelen voor tuinmachines. De producten zijn zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar. Bio Heggenschaarspray bijvoorbeeld, hiermee smeer je de messen van je heggenschaar en voorkom je roestvorming. Voor het schoonmaken van carburateurs en andere motoronderdelen gebruik je Carb Clean. En wil je een machine weer ouderwets laten glimmen? Dan breng je met Protect Wax eenvoudig een waterafstotend en hittebestendig laagje spraywax aan.

Agialube Bio Heggenschaar - Smeermiddel - 400 ml

Agialube

Agialube Bio Heggenschaar - Smeermiddel - 400 ml

8.90
Agialube Protect Wax - Smeermiddel - 400 ml

Agialube

Agialube Protect Wax - Smeermiddel - 400 ml

5.45
Agialube Carb Clean - Reinigingsmiddel - 400 ml

Agialube

Agialube Carb Clean - Reinigingsmiddel - 400 ml

4.25