Royal Well tuinkassen

Royal Well is een Nederlandse leverancier van tuinkassen, tunnelkassen en kasaccessoires en is daarin marktleider. Royal Well stelt de klant centraal en levert enkel kwaliteitsproducten. Met een breed en diep assortiment heeft Royal Well voor iedere hobbytuinder een passende kas of tunnel leverbaar. De levering vindt plaats op afspraak en indien gewenst wordt de kas tegen een vaste prijs gemonteerd.

Tuinkas

De tuinkassen van Royal Well worden het meest verkocht. Een tuinkas is een vrijstaande kas met een kop-, achter- en twee zijgevels. Alle vrijstaande tuinkassen zijn hoog genoeg om in te kunnen staan waarbij de stahoogte per type kas een flinke variatie heeft. De tuinkas komt als vorm het meeste voor en van dit model zijn ook de meeste modellen, afmetingen en kleuren leverbaar. De meeste kassen zijn gemaakt van aluminium maar er zijn ook kassen gemaakt van hout. Standaard zijn tuinkassen voorzien van een schuif- of draaideur en één of enkele dakramen en optioneel is een fundering, kweektafel, raamopener of schermgaas verkrijgbaar.


Muurkas

Een muurkas is qua vorm een halve kas met het hoogste punt van de kas (de nok) bevestigd tegen de muur. Een muurkas heeft geen achterwand waardoor deze kas ook gemonteerd moet worden aan de muur om tot een waterdichte afsluiting te komen. Een muurkas heeft stahoogte en is hierdoor ook geschikt voor klimgroenten zoals tomaten en komkommers. De meeste muurkassen hebben een deur in de zijgevel welke zowel in de linker als rechtergevel geplaatst kan worden. Standaard zijn muurkassen voorzien van een schuif- of draaideur en één of enkele dakramen en optioneel is een fundering, kweektafel, raamopener en schermgaas verkrijgbaar. Muurkassen worden als kweekkas gebruikt maar ook als tuinkamer. Een tuinkamer is een overgangsruimte van het huis naar de tuin waarin je kan kweken maar ook kan loungen! 

Bekijk de Royal Well muurkassen >

Halls Wallgarden 42 - Muurkas - Zilver - Veiligheidsglas - 0,9 m2 - 69 cm

Halls

Halls Wallgarden 42 - Muurkas - Zilver - Veiligheidsglas - 0,9 m2 - 69 cm

515.00

Tunnelkas

Een tunnelkas is een ronde kas met stahoogte afgedekt met folie. De constructie bestaat uit een buizenframe waarbij de liggers over de lengte van de kas de bogen verbinden tot één geheel. Tunnelkassen worden afgedekt met een UV-bestendige gewapende folie. Daar de UV-bestendigheid onder invloed van de zon langzaam verdwijnt wordt het folie hard en breekbaar waardoor deze na enkele jaren vervangen moet worden. Indien de foliehoes in de wintermaanden van de tunnel wordt gehaald zal dit de levensduur vergroten en de kans op stormschade aanzienlijk verkleinen. Voor tunnelkassen zijn foliehoezen los verkrijgbaar. De entree van een tunnelkas kan gemaakt zijn van een ritsdeuren maar ook van een draaideuren. Voor het luchten van een tunnelkas zijn de foliehoezen voorzien van horrengaas ramen. 

Haal de foliehoes in de winter binnen.

Bekijk alle tunnelkassen van Royal Well >

Royal Well Silver Rock D12 Folietunnel - Foliekas - Groen - 12 m2 - 400 cm

Royal Well

Royal Well Silver Rock D12 Folietunnel - Foliekas - Groen - 12 m2 - 400 cm

409.00

Patiokas

Een patiokas is qua vorm een staande kas met vaak bovenop een klepraam waardoor geschikt voor op een balkon of terras. Een patiokas is een kleine kas voorzien van een achterwand waardoor deze kas overal geplaatst kan worden in de vrije ruimte. Zorg wel voor een luwe plaats of een bevestiging om bij harde wind niet om te kunnen vallen. De meeste patiokassen hebben een deurtje aan de voorkant. Standaard zijn patiokassen voorzien van één of meerdere schappen voor het plaatsen van zaai- en kweekbakken.

Broeikas

Een andere naam voor een broeikas is een broeibak. Broeikassen worden op de volle grond geplaatst om de jonge planten te beschermen tegen koude, wind en wildvraat. Ook is een broeikas uitermate geschikt om in het vroege voorjaar te zaaien en te verspenen. Zodra de nachtvorstperiode voorbij is kunnen de jonge planten dan in de volle grond worden geplant. Een broeikas kan ook op een terras of balkon worden gebruikt in combinatie met zaaibakjes en kweekpotten.  Bij zonnig weer kan de klep vaak in meerdere standen worden open gezet voor een juiste klimaatbeheersing.

Bekijk alle broeikassen van Royal Well >

Accessoires & Benodigdheden

Royal Well biedt verschillende mogelijkheden om je kas af te stemmen op persoonlijke wensen. Denk daarbij aan kweektafels of kweekschappen, maar ook raamopeners en mooie Victoriaanse nokken. Meer informatie of advies nodig? Raadplaag de keuzehulp van Royal Well.


FUNDERING             KWEEKTAFEL & KWEEKSCHAP                 AUTOMATISCHE RAAMOPENER & LOUVRE RAMEN            

Royal Well Raamopener Automatisch - Kas Accessoire - Zwart

Royal Well

Royal Well Raamopener Automatisch - Kas Accessoire - Zwart

45.00
EDEN 6L - Louvreraam - Zwart

Eden

EDEN 6L - Louvreraam - Zwart

125.00