Sneeboer tuingereedschap

Familiebedrijf Sneeboer staat al meer dan 100 jaar bekend om handgesmeed tuingereedschap van roestvast staal. Speciaal gemaakt voor kritische tuiniers. De schoffels, harken en spaden van Sneeboer zijn echte ‘tools for life and generations to come’.

Sneeboer handtuingereedschap

Onkruid wieden is kinderspel met de Sneeboer schrepel RVS 14cm. Doordat de langere kant van het blad in de richting van het lichaam is gemaakt, werk je heel nauwkeurig. Met de Sneeboer onkruidsteker RVS verwijder je onkruid met wortel en al in één keer. Dus ook die lastige paardenbloem met penwortels. En groeit er onkruid tussen de voegen van je bestrating? De Sneeboer handvoegenkrabber RVS biedt uitkomst. Met deze krabber verwijder je onkruid en kiemplanten niet alleen makkelijk, maar ook milieuvriendelijk. Handtuingereedschap van Sneeboer heeft een solide, essenhouten heft voor optimale grip.

Bekijk het handtuingereedschap van Sneeboer

Sneeboer batsen en spades

De batsen en spades van Sneeboer zijn voor de echte groene vingers. Neem de Sneeboer panschop RVS, die met z’n brede blad perfect is voor het opscheppen en verplaatsen van grind, zand of aarde. Kleine handen? De Sneeboer damesspade is speciaal voor de vrouwelijke tuinder. Met de Sneeboer verplantspade RVS verplaats je met het grootste gemak planten, heesters en zelfs boompjes.

Bekijk alle batsen en spades van Sneeboer

Sneeboer schoffels en hakken

Met een schoffel snijd je de wortels van onkruid. Zo droogt de plant uit en sterft af. Ook maak je direct de grond los met schoffelen. Dat maakt het planten een simpel klusje. De Sneeboer schoffel RVS 6 heeft een werkblad van 12,5 cm waarmee je lekker veel grond in één keer kunt doen. De essenhouten steel is 170 cm lang, zodat je ergonomisch verantwoord tuiniert. Met de Sneeboer bietenhak RVS 12 snijd je soepel door alle soorten onkruid heen. De randen van het blad zijn vlijmscherp.

Bekijk ons assortiment van schoffels en van hakken van Sneeboer

Sneeboer harken

De harken van Sneeboer hebben een stevige, essenhouten steel van 155 cm. Deze garandeert een ergonomisch verantwoorde houding tijdens het harken. De Sneeboer tuinhark RVS 6-tands heeft 6 tanden van roestvrij staal. De Tuinhark RVS 8-tands heeft er 2 meer. Met beide harken verwijder je makkelijk tuinafval, egaliseer je de tuin en bereid je zaaibedden voor. 

Bekijk alle harken van Sneeboer

Gerelateerde video

Eu3897A9uc8
Een blik achter de schermen bij Sneeboer

Het ambachtelijk productieproces van tuingereedschappen in beeld.