Velda

Velda laat je vijver leven. Dit Nederlandse bedrijf staat garant voor een kristalheldere waterpartij. Velda heeft een volledig assortiment vijverproducten. Met Velda geniet je onbezorgd van een vijver met helder water, mooie planten en gezonde vissen. 

Velda vijverpomp en vijverfilter

Met een goede vijverpomp en vijverfilter houd je een vijver schoon, helder en algenvrij. Wat je nodig hebt is afhankelijk van de grootte van je vijver en het ecosysteem. Als je geen vissen hebt, is een filter bijvoorbeeld niet strikt noodzakelijk, maar het zorgt wel voor helder, zuurstofrijk water.

Velda heeft verschillende vijverpompen en filters. De Velda Floating Combi Filter 1500 is bijvoorbeeld een perfect vijverfilter voor middelgrote vijvers. Dit drijvende filter is nagenoeg onzichtbaar en zorgt in een mum van tijd voor een heldere vijver.

Bekijk hier: Vijverfilters | VijverpompenVt - Econo Vijverpomp - 68 Watt

Vijvertechniek

Vt - Econo Vijverpomp - 68 Watt

125.00
Velda Fonteinpomp Super - 12 Watt

Vijvertechniek

Velda Fonteinpomp Super - 12 Watt

47.95
Vt - V-tech Luchtpomp AP10 - 2 Watt

Vijvertechniek

Vt - V-tech Luchtpomp AP10 - 2 Watt

11.95

Velda vijverbescherming

Katten en reigers vissen graag je vijver leeg. Daarom heeft Velda verschillende producten ontwikkeld om deze jagers uit de buurt van je vijver te houden. De Velda Pond Protector beschermt je vijver met behulp van ongevaarlijk schrikdraad.

Heb je liever geen draad rond je vijver? Kies dan voor de Velda pond guard. Dit apparaat verjaagt rovers met een felle lichtflits, roofdiergeluiden en een ultrasoon geluid waar mensen geen last van hebben.

Laat gratis je vijverwater testen

Door de waterwaardes te meten, kom je veel te weten over de conditie van je vijver.

Van maart tot en met september kun je gratis je vijverwater laten analyseren bij een aantal van onze winkels. Het enige dat je hoeft te doen is een monster van je vijverwater mee te nemen, zodat de vijverspecialist de waterwaarden kan testen. Op basis van de uitslag wordt een complete vijverdiagnose gemaakt en word je geadviseerd over het verbeteren van je vijver. Zo kan bijvoorbeeld een advies op maat worden gegeven om de vijver algenvrij te houden of om een natuurlijk evenwicht te krijgen. De vijverspecialist heeft veel praktische tips en natuurlijk kun je met al je vijvervragen bij hen terecht. Voor elk vijverprobleem is er wel een oplossing, zodat je optimaal van je vijver kunt genieten.

Dus kom langs met je vijverwatermonster en doe de test! Kijk hier welke winkels de vijvertest aanbieden.

Zuiver water is de basis voor een gezond vijvermilieu. Het water heeft immers directe invloed op de groei van de waterplanten, de ontwikkeling van de micro-organismen en de conditie van de vissen. Een heldere vijver met gezonde vissen en prachtige planten is toch wel de wens van iedere vijverliefhebber. Als alle waterwaarden op peil zijn en het microleven optimaal functioneert, is er sprake van een biologisch evenwicht in de vijver. Maar omdat de samenstelling van het vijverwater kan fluctueren, is het raadzaam om regelmatig de waterkwaliteit te testen.

Vt - Discus Ijsvrijhouder -

Vijvertechniek

Vt - Discus Ijsvrijhouder -

19.95
Velda - Heron Stop Reflector -

Velda

Velda - Heron Stop Reflector -

26.95

Aanleggen en onderhouden

Voor het aanleggen en renoveren en onderhouden van je vijver ben je bij Velda het juiste adres. Velda heeft een volledig assortiment vijverproducten. Van vijversubstraat en vijvermanden tot bodemdrain, UV-lamp en visvoer.

Velda heeft een eigen researchafdeling die continue bezig is met het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën. Dus bekijk het assortiment van Velda zeker als je van plan bent om een vijver aan te leggen, of te renoveren.


Velda - Bio-oxydator - 2,5 L

Velda

Velda - Bio-oxydator - 2,5 L

18.95
Velda - Premium Bodemsubstraat - 20 L

Vijvertechniek

Velda - Premium Bodemsubstraat - 20 L

11.95