Regatta logo

Regatta

Buiten is van iedereen, benadrukt Regatta. Dus of je nu houdt van hiken of fietsen, tuinieren of kamperen, je hond uitlaten of backpacken – geniet er met volle teugen van. Om je klaar te stomen voor je volgende buitenavontuur, heeft Regatta een collectie met outdoor kleding. Zo vind je bij Welkoop van Regatta fijne fleece kleding, warme handschoenen en sportieve sandalen.

Regatta, great outdoors

Een perfect ‘outdoor adventure’ is wat het Britse outdoormerk Regatta iedereen wilt laten meemaken. Om deze reden ontwerpt het merk kwalitatieve outdoor kleding, schoenen en uitrusting. Zo vind je in hun collectie waterdichte jassen, wandelbroeken, schoenen, rugzakken, en zelfs tenten! En ook je wandelmaatje vergeet Regatta niet: het merk heeft ook een collectie voor je hond, met onder andere waterafstotende hondenjassen. Regatta maakt hun slogan ‘Great outdoors’ dus meer dan waar. Het mooie is dat je met al deze fijne items met plezier in de frisse lucht bent, zonder er meteen een fortuin voor te hoeven betalen. Dit was het idee waarmee dit Britse outdoormerk werd opgericht, en nog altijd is dit precies waar Regatta voor staat! 

Bij Welkoop vind je van Regatta:

  • Kleding
  • Sandalen
  • Handschoenen
Regatta outdoor kleding

Regatta fleece

Fleece is zacht en voelt warm en comfortabel op je huid. Regatta heeft fleece in verschillende uitvoeringen. Zo vind je bij Welkoop fleecekleding van Regatta voor dames. Bijvoorbeeld een fijne longsleeve met colkraag.

Deze soepele fleecetop met lange mouwen kun je onder vrijetijdskleding of werkkleding dragen; het materiaal voelt zacht en warm aan op de huid. Maar ook heeft Regatta een vest van fleece.

Je kunt zo’n fleecevest heel goed als tussenlaag aantrekken, bijvoorbeeld onder een hardshell zoals een waterdichte regenjas.

Dit laagjessysteem houdt je warm. Meer hierover lezen? Ga naar ons advies over vrijetijdskleding.

Regatta kleding en schoenen

Regatta handschoenen

Voor kinderen en heren heeft Regatta handschoenen. Natuurlijk zijn ook deze speciaal voor het buitenavontuur ontworpen; de handschoenen beschermen je handen bij koud en nat weer.

Ze zijn warm gevoerd én waterdicht. Zo beschikken de wanten over Thermo-Guard® isolatie om je handen warm en droog te houden.

Dus, sneeuwpoppen bouwen? Sneeuwballen gooien? Of lekker met de slee sjezen? Kom maar op!

Regatta sandalen

Een betaalbare sandaal met goede grip, licht van gewicht en zachte demping, dat is de Regatta sandaal. Of je nu bij mooi weer gaat wandelen in de heuvels of nieuwe steden verkent – de sandalen van dit merk zijn gemaakt voor een actieve wandeling. Dankzij de verstelbare banden maak je de sportieve Regatta sandaal helemaal passend op jouw voet. 

Benieuwd of Regatta in de sale is? Bekijk alle producten van Regatta bij Welkoop.