The Windmill Genuine Dutch Cast Iron - Skillet - Zwart - Medium

Productdetails
Zoek je een veelzijdige pan die jaren meegaat en op elke warmtebron werkt? De gietijzeren skillet Medium van The Windmill is precies wat je nodig hebt!
Kenmerken
- Past perfect in barbecue, oven en Kamado
- Twee stevige handvatten voor makkelijk verplaatsen
- Gelijkmatige warmteverdeling zonder hotspots
De gietijzeren skillet Medium is ontworpen met oog voor detail en past in vrijwel elke barbecue, oven of Kamado, zelfs met de deksel gesloten. Dankzij de twee stevige handvatten til je hem eenvoudig, zelfs als hij heet is. Of je nu een eitje bakt, een stoofpot maakt of een grote braadstuk klaarmaakt, deze pan kan het allemaal.
Deze skillet is ideaal als braadslede voor grote stukken vlees, maar ook voor ovenschotels, lasagne of een heerlijke aardappelgratin. Gietijzer zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je gerechten altijd perfect garen, zonder hotspots. En hoe vaker je hem gebruikt, hoe beter hij wordt: met de tijd ontstaat er een natuurlijke anti-aanbaklaag die blijft verbeteren.
Of je nu binnen op gas kookt, buiten op open vuur, of de Kamado aansteekt, deze pan kan het allemaal en gaat een leven lang mee.
Ontdek de veelzijdigheid van de gietijzeren skillet Medium van The Windmill en til je kookkunsten naar een hoger niveau!
Algemene informatie
| Ean | 8720726688772 |
| Algemene maat | Medium |
| Artikel breedte | 21 cm |
| Artikel diameter | 20 cm |
| Artikel diepte | 1 cm |
| Artikel hoogte | 4 cm |
| Kleur detail | Zwart |
| Lengte | 26 cm |
Materiaal & Samenstelling
| Biologisch | Nee |
| Duurzaamheids eigenschappen | Hittebestendig |
| Materiaal | Gietijzer |
Advies & Onderhoud
| Advies gebruik | Het eerste gebruik; Inbranden Wanneer je nieuwe gietijzeren producten wil gebruiken, moeten deze worden ingebrand. Dit zorgt voor een perfecte anti-aanbaklaag en voorkomt dat het product gaat roesten. Om gietijzer in te branden heb je ''The Windmill Cast Iron Conditioner en Seasoning'' en een katoenen doek nodig. Let op: Gietijzer wordt extreem heet! Pak de pannen, Dutch Ovens en andere gietijzeren producten dus niet zomaar op, maar gebruik hittebestendige handschoenen. Volg de volgende stappen: Stap 1: Maak de Dutch Oven schoon met heet water en maak daarna goed droog. Stap 2: Verwarm een gesloten barbecue of oven naar 180˚C, plaats het product circa 15 minuten in de oven en laat het gietijzer goed heet worden. Door de hitte gaan de poriën van het gietijzer open en kan het vocht verdampen. Dat is heel belangrijk, want vocht in gietijzer kan roest tot gevolg hebben. ** Stap 3: Als het product heet is smeer je met een katoenen doek het volledige product in met een dunne laag conditio |
:
26.95
Oorspronkelijke prijs € 26,9521.56
Huidige prijs € 21,5620% korting
Kopen bij Welkoop is gemakkelijk
Bestel online of in de winkel.
Gratis thuisbezorging vanaf 40,- euro*
Gratis retour in ruim 160 winkels
Productdetails
Zoek je een veelzijdige pan die jaren meegaat en op elke warmtebron werkt? De gietijzeren skillet Medium van The Windmill is precies wat je nodig hebt!
Kenmerken
- Past perfect in barbecue, oven en Kamado
- Twee stevige handvatten voor makkelijk verplaatsen
- Gelijkmatige warmteverdeling zonder hotspots
De gietijzeren skillet Medium is ontworpen met oog voor detail en past in vrijwel elke barbecue, oven of Kamado, zelfs met de deksel gesloten. Dankzij de twee stevige handvatten til je hem eenvoudig, zelfs als hij heet is. Of je nu een eitje bakt, een stoofpot maakt of een grote braadstuk klaarmaakt, deze pan kan het allemaal.
Deze skillet is ideaal als braadslede voor grote stukken vlees, maar ook voor ovenschotels, lasagne of een heerlijke aardappelgratin. Gietijzer zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je gerechten altijd perfect garen, zonder hotspots. En hoe vaker je hem gebruikt, hoe beter hij wordt: met de tijd ontstaat er een natuurlijke anti-aanbaklaag die blijft verbeteren.
Of je nu binnen op gas kookt, buiten op open vuur, of de Kamado aansteekt, deze pan kan het allemaal en gaat een leven lang mee.
Ontdek de veelzijdigheid van de gietijzeren skillet Medium van The Windmill en til je kookkunsten naar een hoger niveau!
Algemene informatie
| Ean | 8720726688772 |
| Algemene maat | Medium |
| Artikel breedte | 21 cm |
| Artikel diameter | 20 cm |
| Artikel diepte | 1 cm |
| Artikel hoogte | 4 cm |
| Kleur detail | Zwart |
| Lengte | 26 cm |
Materiaal & Samenstelling
| Biologisch | Nee |
| Duurzaamheids eigenschappen | Hittebestendig |
| Materiaal | Gietijzer |
Advies & Onderhoud
| Advies gebruik | Het eerste gebruik; Inbranden Wanneer je nieuwe gietijzeren producten wil gebruiken, moeten deze worden ingebrand. Dit zorgt voor een perfecte anti-aanbaklaag en voorkomt dat het product gaat roesten. Om gietijzer in te branden heb je ''The Windmill Cast Iron Conditioner en Seasoning'' en een katoenen doek nodig. Let op: Gietijzer wordt extreem heet! Pak de pannen, Dutch Ovens en andere gietijzeren producten dus niet zomaar op, maar gebruik hittebestendige handschoenen. Volg de volgende stappen: Stap 1: Maak de Dutch Oven schoon met heet water en maak daarna goed droog. Stap 2: Verwarm een gesloten barbecue of oven naar 180˚C, plaats het product circa 15 minuten in de oven en laat het gietijzer goed heet worden. Door de hitte gaan de poriën van het gietijzer open en kan het vocht verdampen. Dat is heel belangrijk, want vocht in gietijzer kan roest tot gevolg hebben. ** Stap 3: Als het product heet is smeer je met een katoenen doek het volledige product in met een dunne laag conditio |
Reviews
Nog geen reviews
Help andere klanten door je ervaring te delen.
26.95
Oorspronkelijke prijs € 26,9521.56
Huidige prijs € 21,56