Zibro LC-140 Laserkachel - Petroleumkachel - 1,05 - 4,00 Kw

Volledige productbeschrijving

389.00
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Compact, verplaatsbaar en laag in geluid
 • Lange levensduur
 • Beschikt over weektimer
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Zibro LC-140 Laserkachel – Petroleumkachel is uitstekend geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een onverwarmde kamer in huis of in een garage of schuur. Door deze kachel heb jij het nooit meer koud!

Deze Zibro LC-140 Laserkachel kan je op de graad nauwkeurig instellen. Dit komt door de elektronisch gestuurde brander. Naast de regelbare temperatuur heb je ook de mogelijkheid om het tijdstip waarop de kachel aan wilt, in te stellen. Zo is de ruimte al warm, zonder dat je eerst zelf naar de ruimte toe moet, om de kachel aan te zetten. Dit model is erg handig in gebruik. De kachel heeft een compact formaat. De kachel is van Japanse hoogwaardige kwaliteit en uiterst eenvoudig en veilig in gebruik. Beschikt over een CO₂-sensor en diverse toepassingen voor temperatuurregeling zoals een dag- en weektimer.

Over Zibro
Zibro is gespecialiseerd in klimaatbeheersing in huis. De innovaties in techniek en design gaan hand in hand en zo kenmerken de verplaatsbare airco’s en mobiele kachels van Zibro zich in bedieningsgemak en efficiënt brandstofgebruik.

Een onzichtbaar maar zeer aanzienlijk belangrijke factor in huis is de kwaliteit van de lucht. Allerlei factoren zoals vochtigheid, temperatuur, zuurstofgehalte en geur spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij Zibro kan je deze en andere belangrijke elementen beïnvloeden en zo de meest prettige en aangename binnenklimaat creëren.

Zibro streeft naar een perfect eindproduct waarmee je het klimaat optimaal beheerst. Geen enkel apparaat verlaat dan ook de fabriek voordat deze aan Europese keuringsinstituten zoals TÜV, KEMA, TNO, KIWA en veiligheidscertificaten zoals CE en NF voldoet.

Specificaties

Kenmerken kachels
Model Staand
Omkasting Metaal/kunststof
Verwarmingsbron Petroleum
Met display (LED/LCD) Ja
Nakoeling Nee
Thermostaat Ja
Vorstbeveiliger Ja
Oververhittingsbeveiliging Ja
Omvalbeveiliging Ja
Automatische ontsteking Ja
Vlamcontrole Ja
Brandstofverbruik diesel/petroleum 0,109 - 0,417 L/u
Tankvolume 7,6 liter
Kachel vermogen 1,05 - 4,00 Kw
Algemeen
Maximaal verwarmingsbereik (in m2) 170 m³
Zwenkfunctie Nee
Meegeleverde accessoires Zibro Hevelpomp en transportdop
Gebruiksadvies Gebruik in goedgeventileerde ruimtes, zowel binnen- als buitenshuis
Onderhoudsadvies Afnemen met een vochtige (niet natte) doek, wees voorzichtig bij het display
Garantie 4 Jaar
Kleur Zilver

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen