Finecto+ Horse - Supplement - 3 kg - emmer

Volledige productbeschrijving
Varianten
 • pot 600 gram
 • emmer 3 kg
190.75 Prijs per kg 63.58
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Voor paarden die stampen, schuren en/of in de sokken bijten
 • 100% natuurlijk, op basis van kruiden
 • Bij een mijtenallergie, muggen (knutten) en luizen
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Finecto+ Horse is een product gemaakt van 100% natuurlijke stoffen op basis van kruiden en etherische oliën. De natuurlijke werkzame kruiden en etherische oliën in Finecto+ Horse bereiken via de bloedbaan en de huid alle mijten, luizen en/of muggen op het paard. De kruiden en etherische oliën in Finecto+ Horse maken het paard onaanlokkelijk voor deze ectoparasieten en opgenomen bloed en/of huidschilfers zijn niet meer verteerbaar voor de parasieten.

Doordat het middel via de huid wordt uitgescheiden is het effectiever dan de meeste uitwendige middelen. Ook bij inspanning. Finecto+ Horse beschermt je paard en/ of pony tegen ectoparasieten. Denk hierbij aan mijtenallergie, mok, staart- en maneneczeem en zomereczeem. Het product werkt niet alleen als bescherming, maar ook ter bestrijding. Begin met preventief behandelen voordat de risicoperiode begint. Bij zomereczeem is dat voor de warme dagen en bij mijten is dat voor de koude dagen.

Specificaties

Algemeen
Veulen Ja
Jaarling Ja
Volwassen Ja
Alle leeftijden Ja
Sterke hoeven Nee
Glanzende vacht Nee
Luchtwegen Nee
Weerstand Nee
Ontwikkeling van botten en gewrichten Nee
Ondersteunt spijsvertering Nee
Stressgevoeligheid Nee
Bloedzuiverend Nee
Ingredienten Calciumcarbonaat, Natrium en aromatische stoffen.
Analytische bestanddelen Ruw Eiwit: 11,7%, Totaal vet: 4,4%, Ruwe celstof: 5,1%, Ruwe as 28,92%, Natrium (Na): 463 mg/Kg, Lysine: 5,67 gr/Kg, Methionine: 1,43 gr/Kg.
Voedingsvoorschrift Begin 2 weken voor de risicoperiode. Paarden zwaarder dan 400 Kg.: 2 maatschepjes per dag. Paarden en pony’s tot 400 Kg.: 1 maatschepje per dag.
Bewaaradvies Koel, donker en droog bewaren in een afgesloten verpakking.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Nienke Jaarsma - 20-01-2017 08:03
Dat spaart me veel wasbeurten met bye-mite

Erg enthousiast over Finecto Horse. Mijn paard heeft duidelijk minder jeuk door de mijten. Had bijna de Finecto voor kippen meegenomen. Dus kijk wel even goed of je het goede potje pakt in de winkel.

Karlijn Leemans - 12-01-2017 07:35
Onze Tinker zit niet meer als een hondje in de wei

Wij hebben Finecto Horse gebruikt voor onze Tinker die last had van luizen. Na een week merkten wij duidelijk verschil, hij had veel minder last van jeuk en zat niet meer als een hondje in de wei. Na een aantal weken had hij geen last meer van luizen en toen zijn we gestopt. Tot op heden is hij van de luizen af. Ik heb nog wat Finecto Horse over die ik zeker in de zadelkamer bewaar!

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

18.25
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.59
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen