Paard

Eigenaren van een paard willen het beste voor hun edele vriend. Daarnaast weten eigenaren hoeveel verzorging een paard nodig heeft. Het gaat dan om de verzorging en benodigdheden van het paard, maar ook over de ruiteruitrusting. Ben je op zoek naar advies op het gebied van ruiter en paard benodigdheden? Kom langs in een van de vele Welkoop winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar met professioneel advies. Als je liever online shopt, kun je het gehele aanbod vinden in de webshop. Jouw paarden producten worden thuisbezorgd en bij een besteding vanaf €40 is dit geheel gratis. 

Bekijk ook: Gezondheid van je paard | Paardenvoer | Paardenvoeding

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De verzorging van paarden 

Welkoop biedt kwalitatief hoogstaande accessoires aan voor de verzorging van jouw paard. Ten slotte wil je als eigenaar het beste voor jouw paarden. Je vindt alles voor het berijden en houden van paarden in de webshop of onze winkels. Welke producten jij nodig hebt, is afhankelijk van welke disciplines jij uitoefent met de paarden. Denk dan bijvoorbeeld aan paardenvoer, hulpmiddelen of andere producten voor de gezondheid van jouw paard.

Voor het eerst jouw paarden spullen aanschaffen

Ondanks dat elke eigenaar een individuele behoefte heeft aan bepaalde paarden producten zijn er altijd zaken die iedereen nodig heeft. De basis om paarden te verzorgen is voor iedere eigenaar gelijk. Hiermee kun jij de dagelijkse bezigheden uitvoeren. Hieronder vind je een lijst met de basisbehoeftes van eigenaren:

  • Een halster en koord 
  • Een borstel en shampoo 
  • Een hoevenkrabber 
  • De juiste voeding 

De benodigdheden voor paard en ruiter 

Als ruiter zijn er verschillende zaken die je nodig hebt om de ruitersport te beoefenen. Afhankelijk van welke discipline je uitoefent, is het van belang dat je op zoek gaat naar de benodigdheden die hierbij  passen. De disciplines zijn bijvoorbeeld: dressuur, springen en western. Daarnaast bestaat er recreatief rijden waarbij je niet aan wedstrijden meedoet. Hieronder vind je een lijst met de benodigdheden voor een ruiter, ongeacht welke discipline:

  • Een zadel
  • Een hoofdstel 
  • Een zadeldek 
  • Beenbeschermers 

Eventueel kun je als ruiter ook gebruik maken van hulpteugels, beenbeschermers en een zweepje. 

Benieuwd hoe Welkoop jou kan helpen bij de basisuitrusting om jouw paarden te verzorgen? Kom langs in een Welkoop winkel voor persoonlijk en professioneel advies. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren op het gebied van verzorging voor je paarden. Als je liever online bestelt, kun je het gehele aanbod vinden in de webshop. We verwelkomen je graag!