Broeken

Tijdens je werkuren en in je vrije tijd draag je graag een broek  die prettig zit. Een fijn draagcomfort staat je niet in de weg om activiteiten uit te voeren en bevordert daarom je gemoedstoestand. Met een prettige broek kun je vrijuit bewegen en dit ondersteunt in je dagelijkse gang van zaken. Welkoop biedt verschillende soorten broeken aan. Vind de broek die bij jou past in een van de vele Welkoop winkels of in de webshop. In de winkel staan onze medewerkers voor je klaar om je persoonlijk en professioneel advies te geven. Shop je liever online? Het gehele aanbod bekijk je in de webshop. We bezorgen jouw favoriete product bij jou thuis. Vanaf €40 is de bezorging geheel gratis. 

Bekijk ook: Korte broeken | Spijkerbroeken | Wandelbroeken

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Jouw favoriete heren broeken kopen bij Welkoop 

Welke soort (werk)broek het beste bij jou past, hangt af van een aantal factoren. De weersomstandigheden, omgeving en jouw materiaalvoorkeur hebben invloed op de soort broek. Kies uit onder andere een werkbroek, jeans of korte broek. We zetten graag  de verschillende soorten op een rijtje. 

  • Korte broek: zodra het zonnetje tevoorschijn komt, trek je graag een korte broek aan. Bij hoge temperaturen wil je er graag luchtig bijlopen. Je hebt keuze uit een reguliere korte broek en een korte spijkerbroek. Deze broeken zijn geschikt om in te werken tijdens de warme dagen. De stof is sterk en de broeken hebben handige zakken. Daarnaast zijn de korte spijkerbroeken qua look en feel ideaal om in je vrije tijd te dragen. 
  • Jeans: een jeans of spijkerbroek is een kledingstuk dat passend is voor elke situatie. Het is een comfortabele broek met een casual uitstraling. Daarnaast kan een jeans ook gebruikt worden als een werkbroek. De soepele stof maakt het mogelijk om werkzaamheden uit te voeren. Welkoop biedt naast de gewone spijkerbroek ook werkspijkerbroeken aan. Deze uitvoering is speciaal ontwikkeld met extra zakken. 
  • Wandelbroek: als natuurliefhebber ben je graag actief bezig in de buitenlucht. Een wandelbroek ondersteunt je op de juiste manier zodat jij nog meer kan genieten van de natuur. De wandelbroek is gemaakt van een sneldrogende stof zodat je goed voorbereid bent op wisselvallig weer. Insecten prikken niet door de stof heen en het materiaal beschermt tegen UV-straling van de zon. 

Ben je benieuwd welke vrijetijdskleding Welkoop nog meer aanbiedt? Bezoek een van de vele Welkoop winkels of shop online in de webshop.