Esschert design logo

Esschert Design

Wat hebben vuurkorven, tuinhaarden, egelvoerbakjes en vetbolhouders met elkaar gemeen? Als ze functioneel én decoratief zijn, dan moeten het wel producten van Esschert Design uit Enschede zijn. Op zoek naar een van deze mooie producten? Bij Welkoop koop je Esschert Design in onze webshop of Welkoop-winkels. De producten vormen een echte aanvulling in je tuin of op je terras. En ook mooi meegenomen: ze zijn eigenlijk altijd leuk om cadeau te doen!

Esschert Design: hart voor het buitenleven

Een echt Twents bedrijf, dat is Esschert Design. Het bedrijf werd opgericht vanuit een 15e-eeuwse boerderij met de welluidende naam ‘Het Esschert’. Iets wat nog altijd terug te zien is in hun logo! Vandaag de dag zit Esschert Design in Eindhoven.

Het buitenleven staat op de eerste plaats bij de producten die Esschert Design ontwikkelt en laat maken. Van gietijzer tot nestkasten en vogelhuisjes: de ontwerpers van Esschert laten zich inspireren door alles wat de natuur te bieden heeft. Maar, het is voor hen ook belangrijk dat de producten ergens toe dienen. Daarom laten de producten van dit merk zich altijd kenmerken door twee dingen: kwaliteit en functionaliteit. En of je nu houdt van klassiek en landelijk of meer hebt met een moderne stijl – Esschert ontwerpt het allemaal.

Bij Welkoop vind je deze artikelen van Esschert Design:

  • Vuurkorven
  • Gietijzeren tuinhaarden
  • Vogelbadjes en voedersystemen
  • Voedersystemen voor egels
  • Regenmeters
  • En meer!
Esschert Design gietijzer

Esschert Design gietijzer

Om te genieten in je tuin heeft Esschert Design gietijzer; de mensen van Esschert maken er van alles mee. Denk aan robuuste kapstokhaken, of gietijzeren diertjes of vogeltjes die je als tijdloze decoratie in je tuin zet. Maar echt populair zijn de gietijzeren tuinkachels en terrashaarden; stevige en duurzame haarden waar je jaren en jaren plezier van hebt.

Neem de Esschert Design Large tuinhaard: een solide haard waar je met gemak een flink terras mee kunt verwarmen. De unieke eigenschappen van gietijzer zorgen ervoor dat de warmte zich goed verspreidt. Je kunt dus, ook als het buiten fris is, gewoon behaaglijk op je terras zitten! Heb je niet zo’n groot terras? Geen probleem, want de haard is ook in een kleinere variant te koop.

Esschert Design voor tuindieren

Wat is het landleven zonder bezoekers in je tuin? Vogels – van boomklevers tot uilen – en egels, eekhoorns, vleermuizen, bijen en hommels. Voor alle tuindieren heeft Esschert Design passende nestkasten, voedersystemen, voedertafels en waterbakken. Dus, wil je van je tuin een waar dierenparadijs maken? Waar de gasten veilig kunnen rusten, eten en nesten kunnen aanleggen? Dan zullen de spullen van Esschert Design je zeker helpen.

Tip! Op zoek naar Esschert Design aanbiedingen? Houd onze Welkoop-folder in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief.