Grisport logo

Kong

Kauwt jouw hond nogal graag? Vooral op dingen waar jij als baasje niet zo blij van wordt? Of sloopt hij keer op keer zijn speeltjes? Kijk dan eens naar de ijzersterke Kong hondenspeeltjes. Deze zijn voor 100% onverwoestbaar!

Kong: onverwoestbaar hondenspeelgoed

Kong is ontstaan in het Amerika van de jaren 70. De oprichter van het bedrijf was gek op zijn Duitse Herder Fritz, maar hij kon – zoals veel hondenbaasjes zich vast kunnen indenken – de kauwgewoontes van Fritz niet zo waarderen. Niet alleen sloopte Fritz weleens iets in huis, hij kauwde ook op stenen en keiharde stokken, waardoor zijn tanden ongezond snel afsleten. Daar moest iets aan gedaan worden. De oplossing bleek het rubberen onderdeel van de vering van een Volkswagenbusje; hond Fritz vond het gekke stuiteren geweldig, het sleet zijn tanden niet af en het bleek behoorlijk sterk. Na een hoop experimenteren ontstonden zo de Kong hondenspeeltjes met hun karakteristieke vorm en eigenschappen!

Inmiddels wordt Kong speelgoed in meer dan tachtig landen verkocht; het is de missie van dit bedrijf om alle honden heerlijk te laten spelen en kauwen. En dus zijn de mensen van Kong constant op zoek naar nog leukere en betere versies van de originele Kong. Zo zijn er nu ook sleepspeeltjes, trekspeeltjes, speciale drijvende waterspeeltjes en nog veel meer. Alles om het leven voor je trouwe viervoeter – en jou als trots hondenbaasje – zo leuk mogelijk te maken. Speel je mee?

Bij Welkoop vind je de leukste hondenspeeltjes! Van Kong hebben we voor je hond:

  • Kong Classic
  • Kong Wubba Ballistic Friend
Kong hondenspeelgoed

Kong Classic

De Kong Classic is het originele hondenspeelgoed van Kong. Honden zijn er gek op! Dat komt door de meerdere, unieke eigenschappen.

  • Kong speelgoed stuitert door de unieke vorm op onverwachte manieren: dat houdt het hondenspeeltje reuze interessant voor jouw viervoeter.

  • Omdat een Kong Classic hol is vanbinnen, kan jij er iets lekkers in verstoppen. Lukt het jouw hond om het eruit te krijgen? De Kong verandert zo in een intelliggentie spelletje dat je hond uren bezig kan houden.

  • Kong is gemaakt van natuurlijk en robuust rubber: dat zorgt ervoor dat je hond het niet kapot kan kauwen én het voelt prettig in zijn bek.

De Kong Classic is verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals small en large. Dus van Jack Russel tot Sint-Bernard: er is een Kong voor élke hond.

Goed om te weten: een Kong Classic kan wel zinken, gooi hem dus niet in het water!

Kong Wubba Ballistic Friend

Speciaal voor puppy’s en kleine hondjes zijn de Kong Wubba Ballistic Friends. Het zijn piep- en schudspeeltjes in de vorm van diertjes. En ze zijn bijna net zo degelijk als de Kong Classic. De Ballistic Friends hebben een staart van sterke en duurzame nylon stof. Daardoor kan je ze makkelijk oppakken, weggooien en er een trekspelletje mee doen. Bovendien zijn ze té schattig om te zien. En daarmee een superleuk cadeautje om een puppy in zijn nieuwe huis te verwelkomen!