Alles voor je hond

Jouw hond wil je natuurlijk verwennen. Lekker met ze wandelen of zo af en toe een snoepje. Omdat ze zo lief zijn. Je kunt je hond met heel veel dingen dankbaar of blij maken. Bij Welkoop hebben we daar van alles voor in huis. Je geeft toch wel goed hondenvoer? Misschien is je hond weer toe aan vlooienmiddel, of wordt het tijd voor een nieuwe riem. Je hond kan er zelf niet om vragen, maar jij weet wel wat hij of zij nodig heeft. Als het maar gekwispel oplevert, toch?

Voer voor je hond

Bedelt je hond wel eens? Dan ken je de puppy ogen maar al te goed. De liefde van je hond gaat deels door de maag. Dan kan je maar beter zorgen voor een gezond en regelmatig dieet. Wat kan je zoal kiezen bij Welkoop?

Hondenbrokken
Het geperste droogvoer voor je hond. De krokante brokken hebben we speciaal voor de grote en de kleine hond. Of zoek je specifiek voeding voor je puppy? Dat vind je hier ook!

Natvoer
Het eet wat makkelijker en bevat bijvoorbeeld meer vocht dan droogvoer. Misschien lust je hond wel helemaal geen brokken. Dan is natvoer uit zak of blik een prima alternatief. Zoek bijvoorbeeld een lekkere smaak uit, of juist een die de vacht van je hond mooier maakt.

Hondenvoer
We hebben naast hondenbrokken en natvoer nog veel meer eten voor je lieve viervoeter. Afwisseling in het dieet is tenslotte belangrijk, dat kan prima als je bedenkt dat je ook vers vlees kunt kopen, maar ook eens zachte brokken of een andere smaak droogvoer! Naast gezond is wat afwisseling ook wel lekker.

 

Verzorging voor je hond

Sommige honden zijn niet kieskeurig met eten, maar hun buik of darmen wel. Dan hebben ze speciaal voer nodig: dieetvoeding. Krabbelt je hond wel érg vaak de laatste tijd? Misschien tijd voor een vlooienmiddel. We hebben alles voor de verzorging van je hond in huis, zoals: veterinaire voeding, middelen tegen wormen, luizen, vlooien en teken. Maar ook borstels, kammen en scharen hondenshampoo en conditioner en speciale supplementen.

Hondenverzorging
Elke hond heeft wel iets bijzonders. Een gevoelige vacht, stijve spieren of een vette vacht. Dan is het jouw taak om te zorgen dat je hond blij en gezond blijft! Goede verzorging betekent een blije en speelse hond.

 

Wandelen met de hond

Samen de buitenlucht in is een feestje! Staat jouw hond ook als een dolle te draaien en kwispelen bij de deur op het moment dat de riem tevoorschijn komt? Of is die van jou zo’n zeurkous die je van de bank af kijkt? De meeste honden zijn het gelukkigst buiten. Maar wel het liefste aan de lijn als het even kan. Of in elk geval tot jullie in het bos zijn. We hebben echt alles voor jou en je hond, voor kleine en grote avonturen.

Bewegen met je hond
Sporten is niet alleen belangrijk voor jou. Je hond heeft ook lichaamsbeweging nodig. Anders wordt je hond te dik. De helft van alle honden in Nederland heeft last van overgewicht! Slecht voor de gewrichten, rug en algehele gezondheid. Zorg goed voor je maatje en voor jezelf. Regelmatig spelen, lopen of rennen is goed voor jullie allebei.

 

Thuis zijn met de hond

Kwispelend en blij blaffend wachten ze je op. Als het baasje thuiskomt, dan is alles weer goed! Tijd om lekker op de bank te ploffen. Mag de hond uitgebreid op schoot of lekker warm opgerold in de mand? Je kunt natuurlijk ook eerst even spelen om de thuiskomst écht goed te vieren. Je kunt voor in huis van alles voor je hond kopen. We hebben bij Welkoop: manden, ligkussens of dekens, voerbakken of drinkbakken, benches, koelmatten en hondenspeelgoed.

Hond in huis
Geef je hond thuis iets leuks om mee te spelen. Koop een mooie voerbak of een grotere drinkbak als je hond eindeloos slobbert. Misschien wil je de doerak wel een vast plekje geven, bijvoorbeeld een bench. Dan weet je ook zeker dat er niets sneuvelt in huis. We hebben bij Welkoop eindeloos veel voor je hond, ook advies. Bekijk onze pagina over alle plezier en verzorging voor je hond.

 

Veelgestelde vragen over honden

Wat is het beste hondenvoer?
Het beste hondenvoer voor jouw hond hangt af van de gezondheid, ras, leeftijd en grootte van de hond. Kies altijd voor voeding dat gemaakt is van hoogwaardige ingrediënten. Lees hier mee over het kiezen van het juiste hondenvoer.

Hoe vaak moet een hond uitgelaten worden?
De hoeveelheid lichaamsbeweging die een hond nodig heeft is afhankelijk van het ras en de leeftijd, maar een volwassen hond moet over het algemeen 3 tot 4 keer per dag worden uitgelaten. Op onze Actief met je hond pagina's kun je hier meer over lezen.

Hoe vaak moet een hond ontwormt worden?
Een volwassen hond moet in de regel één keer per 3 maanden worden ontwormt, wat neerkomt op 4 keer per jaar. Voor puppy's gelden er andere vuistregels. Lees hier alles over de gezondheid van jouw hond.