Aspen benzine

Alkylaatbenzine van Aspen is beter voor mens, machine en milieu. Door speciale raffinage zijn veel schadelijke stoffen - die wel in gewone benzine zitten - weggelaten. Hierdoor zijn Aspen 2 en Aspen 4 de ideale brandstoffen voor je kettingzaag, bosmaaier, heggenschaar en grasmaaier.

Aspen brandstof

Aspen benzine bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals zwavel, benzeen en aromaten. Hierdoor is Aspen 99% schoner dan gewone benzine. Dit is niet alleen beter voor je gezondheid en het milieu, maar ook beter voor de motor van de machine. Want door de schonere verbranding gaat hij een stuk langer mee. Bovendien kan Aspen gewoon in de machine blijven zitten wanneer deze lange tijd stilstaat. Alkylaatbenzine is namelijk jarenlang houdbaar. Met Aspen start je machine altijd.

Voordelen:
- beter voor milieu en gezondheid
- probleemloos starten
- minder onderhoud aan machines
- jarenlang houdbaar

Aspen 2 en Aspen 4

Aspen benzine is er in 2 varianten:

Aspen 2 is speciaal voor tweetaktmotoren. Aspen 2 is een kant-en-klare mengsmering met een mengverhouding van 1:50. Aspen 2 is ideaal voor je kettingzaag, bosmaaier, heggenschaar, bladblazer of grondboor en andere tweetaktmotoren. Aspen 2 is beschikbaar in verpakkingen van 1 en 5 liter.

Aspen 4 is speciaal voor viertaktmotoren. Aspen 4 is een alkylaatbenzine in bijvoorbeeld grasmaaiers en aggregaten. Het is de meest hoogwaardige kwaliteit benzine die op dit moment technisch haalbaar is. Aspen 4 takt is beschikbaar in verpakkingen van 1 en 5 liter.

 

LET OP: brandstoffen mogen wij volgens de wet niet thuisbezorgen. Dit betekent dat de Aspen brandstoffen alleen afgehaald kunnen worden in één van onze winkels. Kies je Aspen brandstof uit onderstaande overzicht en selecteer gemaklijk de door jou gewenste hoeveelheid of aantal en reserveerd deze in een Welkoop Winkel in jouw buurt. Zo weet je zeker dat jouw brandstof er is als je aan het werk gaat in je tuin of op het erf.  

Aspen 2-takt - Brandstof - 1 L

ASPEN

Aspen 2-takt - Brandstof - 1 L

7.25
Aspen 4-takt - Brandstof - 5 L

ASPEN

Aspen 4-takt - Brandstof - 5 L

27.95
Aspen 2-takt - Brandstof - 5 L

ASPEN

Aspen 2-takt - Brandstof - 5 L

27.95
Aspen 4-takt - Brandstof - 1 L

ASPEN

Aspen 4-takt - Brandstof - 1 L

7.25

Aspen autofiller

Nooit meer morsen, nooit meer verspillen. Met de Aspen Autofiller voor een 5 liter jerrycan van Aspen is het bijtanken van elke machine een fluitje van een cent. Extra handig: de Aspen Autofiller stopt automatisch wanneer de tank vol is. De schenktuit past op bijna elke tankopening en door volledige afdichting komen er geen schadelijke benzinedampen vrij.

 

Klik hier: Aspen Autofiller - Schenktuit

Smeer- en reinigingsmiddelen

Agealube is partner van Aspen en levert smeer- en reinigingsmiddelen voor tuinmachines. De producten zijn zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar. Bio Heggenschaarspray bijvoorbeeld, hiermee smeer je de messen van je heggenschaar en voorkom je roestvorming. Voor het schoonmaken van carburateurs en andere motoronderdelen gebruik je Carb Clean. En wil je een machine weer ouderwets laten glimmen? Dan breng je met Protect Wax eenvoudig een waterafstotend en hittebestendig laagje spraywax aan.

Aspen Autofiller - Schenktuit -

ASPEN

Aspen Autofiller - Schenktuit -

22.25
Agealube Bio Heggenschaar - Smeermiddel - 400 ml

Agealube

Agealube Bio Heggenschaar - Smeermiddel - 400 ml

10.95
Agealube Protect Wax - Smeermiddel - 400 ml

Agealube

Agealube Protect Wax - Smeermiddel - 400 ml

9.95
Agealube Carb Clean - Reinigingsmiddel - 400 ml

Agealube

Agealube Carb Clean - Reinigingsmiddel - 400 ml

8.95