Werkjassen

Een goede werkjas heeft slijtvaste schouders, een tweewegrits, verstelbare manchetten, een stormflap, een napoleonzak tussen rits en stormflap, handige zakken en een verstelbare taille- of heupkoord. Buitenwerkjassen zijn verder meestal waterafstotend, winddicht, ademend en hierdoor geschikt voor vrijwel alle weersomstandigheden. Een werkjas van bijvoorbeeld het merk Mascot of Storvik kun je bij Welkoop in verschillende maten en kleuren krijgen.

Bekijk de jassen van: Mascot | Storvik | Havep

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Een handige werkjas voor de winter

Wanneer je 's winters buiten werkt, is het slim om een goede jas aan te schaffen. Ze zijn zo gemaakt dat ze waterdicht en winddicht zijn, zodat ze voor nagenoeg alle weersomstandigheden geschikt zijn. Storvik en Mascot zijn bekende merken voor een werkjas. Benieuwd naar de soorten werkjassen? We vertellen je graag meer.

Warme werkjassen voor het winterseizoen

In de winter buiten werken zorgt ervoor dat je voorbereid moet zijn op gure omstandigheden, zoals wind, regen en sneeuw. Met de aanschaf van een goede werkjas zit je gebakken en houd jij jezelf in de winter goed warm. Je ideale jas om in te werken:

  • is waterdicht
  • biedt warmte
  • laat geen wind door

Speciale jassen om in te werken zijn er zowel voor dames als heren. Wees gerust, voor zowel dames als heren is niet alleen de kwaliteit belangrijk. Ook zijn de jassen mooi afgewerkt en beschikbaar in een groot aantal stoffen en kleuren.

Een goede jas voor in de bouw

Ben je werkzaam in de bouw? Dan heb je een goede, duurzame en stevige jas nodig. Een jas speciaal voor in de bouw is dan een echte aanrader! Deze jassen zijn functioneel, bieden comfort dankzij de voering en in de winter zorgen deze jacks dat je het niet koud krijgt. Daarnaast weet je zeker dat de werkjassen die Welkoop aanbiedt lang meegaan en tegen een stootje kunnen.

Mascot of Storvik

Op zoek naar echte kwaliteit? Dan moet je de jassen van Mascot of Storvik hebben. Beide merken staan bekend om hun goede kwaliteit. Vaak hebben deze jassen ook reflecterende accenten voor goede zichtbaarheid.

Een Mascot jas ademt, is gevoerd en vangt wind. Natuurlijk is het ook een waterdicht jack. Veel jassen van Mascot zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Als je voor een Mascot werkjas gaat, dan doe je een waardevolle investering. Duurzaam, stijlvol en warm!

De jassen van Storvik zijn ook van goede kwaliteit. Storvik werkjassen zijn winddicht en waterafstotend. Bovendien zijn de mouwen afritsbaar, zodat je 'm ook eenvoudig in de zomer gebruikt als werkbodywarmer. Niet alleen duurzaam, maar ook heel veelzijdig dus!

Aan het werk

Bij Welkoop bieden we je alles voor een lange dag werken. Of het nu in je vrije tijd is of voor je werk, je kleding moet wel mee kunnen komen! Daar weten we alles van. Bekijk alle soorten werkkleding.