Safety Jogger logo

Safety Jogger

Een goede werkschoen of werklaars is licht en prettig om te dragen tijdens lange werkdagen. Je krijgt er ‘s zomers geen zweetvoeten in en ’s winters veranderen je voeten niet in ijsklompjes. Ze zorgen voor grip en hebben natuurlijk de vereiste veiligheidskenmerken, zoals een stalen neus of bescherming tegen statische vonken en ladingen. Dit hebben ze bij Safety Jogger goed begrepen! Met schoenen van Safety Jogger zorg jij ervoor dat je de hele dag veilig en comfortabel aan de slag kunt.

Safety Jogger

Spierpijn, vermoeide voeten, blaren. Eén ding is zeker, daar zul je geen last van hebben met de Safety Jogger werkschoenen.

Het is de missie van dit Belgische bedrijf om jou te helpen het maximale uit je werkdag te halen – zonder dat je ’s avonds op de bank belandt met pijnlijke voeten, of je nu in de zorg werkt, in de industrie, bouw, infrastructuur of heel ergens anders.

Werk je in een omgeving waar specifieke veiligheidseisen worden gesteld? Dan is het goed om te weten dat de Safety Jogger veiligheidsschoenen voldoen aan alle ISO en S3 normen.

Safety Jogger schoenen

In 1990 is Safety Jogger begonnen met het maken van schoenen voor de bouw. Dat namen ze serieus: ze investeerden in onderzoek en uitgebreide testen – iets wat ze nog steeds doen. Inmiddels heeft dit merk de reputatie een van de beste werkschoenproducenten ter wereld te zijn; in alle schoenen worden de nieuwste technologieën en meest geavanceerde materialen gebruikt. 

Bij Welkoop hebben we van Safety Jogger deze schoenen: 

 • Werkschoenen
 • Veiligheidsschoenen
 • Laarzen

Het comfort van Safety Jogger

Hoe doen ze dat dan? Hoe zorgt Safety Jogger voor werkschoenen waar je de hele dag op kunt werken zonder dat je voeten gaan protesteren? Dat komt door het comfort dat deze schoenen je bieden. De schoenen: 

 • zijn licht en flexibel
 • waterafstotend en ademend
 • hebben een schokabsorberende zool
 • ondersteunen je enkel en hiel
Safety Jogger schoenen
Grisport laarzen

Safety Jogger veiligheidsschoenen

Voor ieder beroep heeft dit merk een werkschoen met passende bescherming. Bij Welkoop vind je allerlei soorten, waaronder hoge en lage modellen. Instappers voor wie in de voedselindustrie werkt bijvoorbeeld.

Of de populaire Safety Jogger Jumper: een laag model, metaalvrij en met uitneembare zool.

Voor de hardwerkende dames onder ons heeft het merk een speciale vrouwenlijn met klinkende namen als Beyonce en Rihanna. Stoer, maar vrouwelijk.

Safety Jogger Speedy is een hoog model, met hittebestendige zool, composieten neus en anti-perforeerbare kevlar zool.

Ben je meer een sneakersfan? Safety Jogger heeft veilige werkschoenen die zo voor gave gympen kunnen doorgaan en geschikt zijn voor in allerlei werksituaties. Werk je met statische elektriciteit? Er is een uitgebreide Safety Jogger S3 lijn van lage en hoge werkschoenen en laarzen. 

De Safety Jogger veiligheidsschoenen hebben belangrijke eigenschappen. 

 • Antislipzool
 • Antistatisch of ESD
 • Voldoen aan ISO normen
 • Bescherming tegen elektrisch gevaar
 • Volledig waterdicht
 • Veiligheidsneus van composiet of staal
 • Antiperforatiezool
 • Ademend en olie- en brandstofbestendig leer
 • Schokdemping

Meer te weten komen over werkschoenen? Lees het advies van Welkoop over werkschoenen.

Safety Jogger laarzen

Net zoals de veiligheidsschoenen, voldoen ook de Safety Jogger laarzen aan de veiligheidseisen en de comforteisen die je aan je schoeisel stelt. De lichte werklaarzen van dit merk helpen je moeiteloos een zware werkdag door. De Safety Jogger Boreas bijvoorbeeld is een stevige S3 werklaars gemaakt van waterafstotend leer. De laars heeft een antiperforeerbare en antislip zool en een composieten neus. Bovendien beschermt de laars je tegen statische vonken en ladingen. Het mooie is, deze laarzen zijn niet alleen ideaal om te dragen op de bouw of in de industrie, maar ook rondom het huis en in de tuin! 

Tip! In werkschoenen met een uitneembare zool kun je een eigen zooltje leggen. Zo heb je nog meer comfort, ondersteuning of warmte!