Pavo InShape - Specialiteit - 15 kg - Zak

Volledige productbeschrijving
21.75 Prijs per kg 1.45
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Optimale ondersteuning tijdens afvallen
 • Bevordert spierherstel
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews
 • Download

Productomschrijving

Wist je dat ongeveer 55% van alle recreatief gehouden paarden te zwaar is? Het lijkt misschien wel mooi, een vol paard, maar er kleven allerlei gezondheidsrisico’s aan overgewicht, zoals een verhoogde kans op ernstige koliek, insulineresistentie en hoefbevangenheid. Tijd om hier wat aan te doen, dus!

Het Pavo InShape Program is opgezet om paarden en pony’s met overgewicht te helpen om gezond en verantwoord af te vallen. Dit afvalprogramma is samengesteld door experts en bestaat uit drie onderdelen: management, beweging en voeding. Alleen door deze drie te combineren, zal je het optimale resultaat behalen. Voorkom spierafbraak tijdens het afvallen Voeding is één van de drie pijlers van het Pavo InShape Program. Als je bezig bent om je paard te laten afvallen, is het – net als bij mensen – belangrijk om enerzijds vetverbranding te stimuleren en anderzijds spierafbraak te voorkomen. Doordat je paard meer gaat bewegen, worden de spieren ook aan het werk gezet. Extra eiwitten zijn dan nodig om de spieren na de arbeid te helpen herstellen en om afbraak van de spiermassa als vervangende energiebron te voorkomen. Je kunt het vergelijken met dat wij mensen een eiwitshake nemen als we (ineens) meer gaan sporten, je paard heeft naast zijn ruwvoer genoeg aan Pavo InShape.

Pavo InShape: optimale voerondersteuning van het Pavo InShape Program. Pavo InShape is een volledig gevitaminiseerde muesli met natuurlijke antioxidanten en speciaal ontwikkeld om paarden optimaal te ondersteunen tijdens het afvallen. Naast een uniek hoge kwaliteit eiwit (methionine) die de vetverbranding ondersteunt, bevat Pavo InShape ook een extra hoge hoeveelheid eiwit om spieren na arbeid te helpen herstellen. Daarnaast geef je met Pavo InShape alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen die je paard dagelijks nodig heeft en is het vrij van granen. Dit zorgt ervoor dat het suiker-, zetmeel- én energiegehalte heel laag is. In de strijd tegen de kilo’s is het namelijk belangrijk dat je paard geen extra energie binnenkrijgt en het lage suiker-/zetmeelgehalte ondersteunt de paarden met een verstoord suikermetabolisme (vaak veroorzaakt door overgewicht). Pavo InShape is onderdeel van het Pavo InShape Program en zal in combinatie met de juiste training en management resulteren in een optimaal gewicht en daarmee bijdragen aan de gezondheid van jouw paard!


Je vind het Pavo InShape Program onder het tabblad Download.

Specificaties

Soort voeding
Product soort paard Muesli
Algemeen
Veulen Nee
Jaarling Nee
Volwassen Ja
Alle leeftijden Nee
Soort voeding Paard Volledig voer
Product soort paard Muesli
Voedingslijn Specialiteit
Lichte arbeid Ja
Matige arbeid Ja
Universeel Nee
Glanzende vacht Nee
Luchtwegen Nee
Weerstand Nee
Stressgevoeligheid Nee
Spieren Nee
Fokkerij Nee
Vrij van melasse Nee
Vrij van haver Ja
Zetmeel gehalte < 25%
Suiker gehalte 4 - 7%
Elektrolyten Nee
Omega 3 en 6 Nee
Vitamine C Ja
Ingredienten NL Luzerne (40.5%) / Sojaschroot, getoast (26%) / Gras (10%) / Timothy (7.8%) / Wortelschijven (3%) / Aardappeleiwit (3%) / Erwtenvlokken (2%) / Lijnzaadolie (2%) / Stro (1.5%) / Rietmelasse (1.2%) / Natriumchloride / Calciumcarbonaat / Magnesiumoxide / Citruspulp
Analytische bestanddelen ruw eiwit 23,4%, ruw vet 4,3%, ruwe celstof 20%, ruwe as 9,1%, suiker 4,0%, zetmeel 3%, calcium 1,2%, fosfor 0,35%, natrium 0,5%, kalium 1,9%, magnesium 0,4%, lysine 1,3%, methionine 1,1%
Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A 2800IE, Vitamine D3 3920IE, Vitamine E 672mg, Vitamine B1 45mg, Vitamine B2 45 mg, Vitamine B6 28mg, Vitamine C 560mg, Pantotheenzuur 45mg, Choline 98mg, Foline 25mg, Niacinamide 118mg, D-Biotine 2240mcg, Koper 90mg, Zink 280mg, Mangaan 420mg, Selenium 1,1mg, jodium 3,4mg
Voedingsvoorschrift Voer naast ruwvoer dagelijks 150 gram Pavo InShape per 100 kilo lichaamsgewicht als je het Pavo InShape Program volgt en bezig bent om je paard te laten afvallen. Voor een pony (300 kilo) komt dit neer op 450 gram per dag, voor een paard (600 kilo) op 900 gram per dag. Verdeel indien mogelijk over meerdere voerbeurten per dag. Dagelijks advies: 150 gr/100kg lichaamsgewicht
Bewaaradvies Houdbaarheid: 6 maanden Bewaaradvies: Koel, droog en donker bewaren. Na gebruik de verpakking hersluiten

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

18.25
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.59
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen