Pelfin Premium Quality Pellets - 30% Naaldhout, 70% Loofhout - 84x12,5 kg

Volledige productbeschrijving
Varianten
 • 30% Naaldhout, 70% Loofhout 12,5 kg
 • 30% Naaldhout, 70% Loofhout 84x12,5 kg
450.00
 
 • Handzame 12,5kg zakken
 • Asgehalte: ≤0,8%
 • Calorische onderwaarde: ≥ 4,8 kWh/kg

Dit product is tijdelijk niet bestelbaar.

 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Pelfin Naald- en Loofhout zijn milieuvriendelijke en duurzame houtpellets. De houtpellets van Pelfin worden duurzaam en verantwoord geproduceerd en brengen geen slakvorming of asresten met zich mee. Dit zorgt ervoor dat de pellets een duurzame en milieuvriendelijke keuze zijn. De pellets van Pelfin worden verkocht in zakken van 12,5 kilo. Dit is bewust gedaan, omdat de hele zak in een pelletreservoir past. Hierdoor hou jij geen restje pellets over in de zak, dus kan die meteen weggegooid worden! De bruine Pelfin houtpellets worden geproduceerd van hard- en loofhout. De donkere, bruine pelletsbranden heter en minder fel en zijn DIN plus gecertificeerd. De pellets zijn dan ook geschikt voor het verwarmen van grotere ruimtes.

Aflevering: De pallet met 84 zakken houtpellets wordt afgeleverd voor de deur, mits de vrachtwagen de straat in kan rijden

Specificaties

Algemeen
Geschikt voor binnen Ja
Geschikt voor buiten Ja
Netto gewicht 1050KG
Gebruiksadvies Voor in verbranders geschikt voor houtpellets.
Bewaaradvies Droog
Samenstelling 30% Naaldhout, 70% Loofhout
Kleur Bruin

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

175.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

43.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

155.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

30.95
Verder winkelen