Protect Garden Sanium stick - Tegen insecten - 20 stuks

Volledige productbeschrijving
12.95
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Snel zichtbaar resultaat
 • Tot 16 weken bescherming
 • Vriendelijk voor nuttige insecten
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Protect Garden Sanium stick is door zijn systemische werking effectief tegen schadelijke insecten en tegelijkertijd vriendelijk voor nuttige insecten. Sanium stick kan worden toegepast op kamerplanten en kuipplanten tegen bladluizen en witte vlieg en is voorzien van een meststof voor meer bloei.

Specificaties

Kenmerken gewasbescherming
Samenstelling synthetisch
Systemische werking Ja
Werkzame stoffen flupiradifurone
Toelatingsnummer 15558N
Gevaarlijke stof Ja
Insecten Ja
Luizen Ja
Algemeen
Bladluis Ja
Schildluis Ja
Gebruiksadvies Sanium Stick kan gedurende het hele jaar aangebracht worden zodra de eerste insecten of symptomen zichtbaar zijn. Plaats het plantenstaafje in de wortelzone. Druk het volledig in de grond halverwege de plant en de bloempotrand. Het aantal staafjes is afhankelijk van het volume potgrond. Draag handschoenen gedurende het manipuleren van de staafjes. Giet je planten vooraf en na het aanbrengen van het plantstaafje van bovenaf met voldoende water aan. Zo zullen de nutriënten en het insecticide zich beter verspreiden in de bodem. De eerste effecten zijn snel zichtbaar: na 7 dagen voor bladluizen en na 14 dagen voor witte vliegen. Gebruik sanium sticks niet bij planten geschikt voor consumptie.
Dosering 1 plantenstaafje in pot met diameter van 10 tot 12 cm. 2 plantenstaafjes in pot met diameter van 13 tot 15 cm. 4 plantenstaafjes in pot met diameter van 16 tot 18 cm. 6 plantenstaafjes in pot met diameter van 19 tot 20 cm. 8 plantenstaafjes in pot met dia

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen