Insectenbestrijding

Zien de planten in je tuin er aangevreten uit? Zijn de bladeren misvormd? Of groeien er geen nieuwe knoppen aan? Dan is de kans groot dat insecten het gemunt hebben op jouw tuin. Tijd voor insectenbestrijding! Wij kunnen je helpen met iedere vorm van insectenbestrijding. Niet voor niets zijn wij opnieuw gekozen tot de beste winkelketen in de categorie Tuin & Dier. Van plantversterker tot mierenpoeder of Luxan tegen insecten, Welkoop heeft het allemaal. Bekijk hieronder ons ruime aanbod in producten voor insectenbestrijding. Kom erachter welk middel tegen insecten het beste is voor jouw probleem!

Bekijk ook: Mieren | Muggen | Wespen

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Tips om insectenbestrijding te voorkomen

Je kunt zelf een hoop doen om insectenbestrijding te voorkomen. Door je planten op een geschikte plaats te zetten, blijven ze gezond en zijn ze minder interessant voor kruipende insecten. Let hierbij op zon, halfschaduw of schaduw en denk eraan voldoende mest en water te gebruiken. 

Daarnaast is het goed om veel verschillende planten, struiken en bomen in je tuin te hebben staan. Insecten hebben het gemunt op bepaalde soorten planten. Op deze manier wordt niet meteen je hele tuin aangevreten. Door bepaalde planten met elkaar te combineren, kun je ook insecten bestrijden. Denk hierbij aan bieslook tegen meeldauw of goudsbloemen tegen bladluizen. 

Er zijn nog veel meer stappen die je kunt nemen om insectenbestrijding te voorkomen. Voorkomen is tenslotte beter dan insecten bestrijden. Heb je wel eens aan de volgende punten gedacht?

  • Regelmatig je planten nakijken en insecten verwijderen
  • Vogels, egels, lieveheersbeestjes, kikkers en padden naar je tuin lokken
  • Rottend fruit weghalen
  • Plantjes afdekken

Deurgordijn tegen insecten

Heb je last van insecten in huis? Dat is niet zo mooi. Insecten zijn namelijk funest voor de luchtkwaliteit in je huis. Daarnaast tasten ze ook je kozijnen aan. Daarom hebben we bij Welkoop een breed aanbod aan deurgordijnen. Een veilig en doeltreffend middel tegen insecten. 

Al onze deurgordijnen voldoen aan de hoogste Europese kwaliteit PVC, waardoor je geen last van kleine beestjes in huis hebt. Daarnaast hebben ze ook de volgende pluspunten:

  • Stijlvol grijs gecoat aluminium bovenprofiel
  • Eenvoudige montage op het deurkozijn
  • PVC-koord in de kleuren wit, zwart en grijs

Bestrijdingsmiddelen bij Welkoop

Heb je last van insecten in huis of in de tuin? Met het aanbod van Welkoop ben je er zo van verlost. Je kunt bijvoorbeeld Luxan tegen insecten voordelig op de webshop bestellen. Vanaf € 40 bezorgen we gratis bij jou thuis. Geen last meer van kleine beestjes in huis! 

Wil je ons aanbod in producten voor insectenbestrijding liever in het echt bekijken? Dat mag natuurlijk ook! Bezoek dan één van onze vele winkels. Onze specialisten staan klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Welkoop. Weet wat te doen.