Subli Omnia - Basisvoeding - 15 kg - Zak

Volledige productbeschrijving

13.99 Prijs per kg 0.93
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Voor extra kauwactiviteit en een langere eettijd
 • Laag suiker- en zetmeelgehalte
 • Extra prebiotische vezels uit cichorei
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Subli Omnia is een muesli boordevol structuur en vezels die de darmwerking van paarden en pony's kan ondersteunen. Door de unieke samenstelling met timothee, luzerne, speltvlokken en cichorei is het extra structuur- en vezelrijk. Door de structuur van de muesli moet het paard extra lang kauwen. De darmen worden op de juiste manier geprikkeld waardoor de darmflora optimaal zijn werk kan doen. De aangepaste vitamine- en mineralengehaltes en het lage suiker- en zetmeelgehalte (15,1%) maken Subli Omnia geschikt voor alle paarden en pony’s. Ook voor paarden en pony's met gebitsproblemen is dit een geschikt product. Het product kun je eenvoudig mengen met water en direct voeren!

Specificaties

Algemeen
Veulen Nee
Jaarling Nee
Volwassen Ja
Soort voeding Paard Aanvullend voer
Product soort paard Muesli
Voedingslijn Basisvoeding
Lichte arbeid Ja
Matige arbeid Nee
Universeel Nee
Vrij van melasse Nee
Vrij van haver Nee
Zetmeel gehalte < 25%
Suiker gehalte 4 - 7%
Elektrolyten Nee
Omega 3 en 6 Ja
Vitamine C Ja
Ingredienten (Kijk voor de actuele samenstellingen en gehaltes op de verpakking) O.a. Timothee, Haverschillenmeel, Zonnebloemzaadschrootvoer, Luzerne, Cichoreipulp, Speltvlokken, Vitaminen en Mineralen.
Analytische bestanddelen EWpa 0,68, VREp 91g/kg, Ruw eiwit 10,9%, Ruw vet 4,1%, Ruwe celstof 24,9%, Ruwe as 7,0%, Zetmeel 11,0%, Suiker 4,1%, Lysine 4,4g/kg, Methionine 2,9g/kg, Calcium 9,3g/kg, Fosfor 2g/kg, Natrium 2,0g/kg, Kalium 13,5g/kg, Magnesium 2,9g/kg, Selenium 480mcg/kg, Zink 85mg/kg, IJzer 278mg/kg, Mangaan 53mg/kg, Kobalt 0,5mg/kg, Jodium 0,8mg/kg, Koper 21mg/kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen Vit A 7500IE/kg, Vit D3 940IE/kg, Vit E 200IE/kg, Vit C 185mg/kg, Vit K3 0,5mg/kg, Vit B1 1,4mg/kg, Vit B2 2,3mg/kg, Vit B3 9,5mg/kg, Vit B5 4,2mg/kg, Vit B6 1,2mg/kg, Vit B9 1,2mg/kg, Vit B12 25mcg/kg, Choline-chloride 187mg/kg, Biotine 440 (mcg)
Voedingsvoorschrift Voeradvies: • Als bijvoer naast andere Subli producten: 1-2 kg per dag • Voor paarden en pony’s tijdens boxrust/revalidatie: 3-4 kg per dag. • Voor senioren en/of paarden en pony’s met gebitsproblemen: tot 9 kg per dag - Eventueel 1 op 1 aanmaken met water en meteen klaar om te voeren - Kan deels vervanging van ruwvoer en krachtvoer zijn • Voor paarden met ondergewicht als bijvoer 2-3 kg per dag
Bewaaradvies Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren. Sluit na gebruik de verpakking.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

18.25
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.59
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg 2 voor 11.00

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen