BBQ accessoires

Staat je barbecue weer klaar voor de zomer? Vlees in de koeling, houtskool ligt klaar. Maar dan ben je er nog niet. De barbecue aansteken doe je met behulp van aanmaakblokjes en de brikettenstarter. Voor het grillen heb je een vleestang nodig en dat doe je natuurlijk niet zonder schort. En als de barbecue uit is en je buik vol, dan moet het rooster weer schoongemaakt worden voor de volgende avond barbecueën. Je hebt best een boel accessoires voor je BBQ. Bij Welkoop hebben we alles voor je, onder andere van de barbecue experts van Weber.

Populaire accessoires: Alles over BBQBBQ sauzen | BBQ gereedschap

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

BBQ accessoires kopen

Bij Welkoop kun je alles vinden voor de perfecte avond barbecueën. Het maakt niet uit of je pas begint als barbecue groentje, of de BBQ koning van de straat bent. Wij helpen je met het maken van een heerlijke maaltijd en het onderhouden van je geliefde barbecue. We denken graag met je mee en hebben wat belangrijke accessoires voor je op een rijtje gezet.

 • Kookgerei
  Jij bent vast dol op goed gereedschap. Gelukkig is daar genoeg van voor je barbecue. Dit zijn populaire toebehoren voor je bbq:

  • Weber houder voor groente en vis
  • Weber vleesspiezen
  • Weber brikettenstarter


Mocht je trouwens niet zo blij meer zijn met het rooster op je barbecue, dan hebben we daar ook gelukkig een oplossing voor. Koop dan een mooi glanzend nieuw rooster, bijvoorbeeld voor je Weber BBQ.

 • Kookkleding
  Barbecueën is hard werken. Daar heb je passende kleding bij nodig. Bij Welkoop hebben we sowieso goede wanten voor je. Mocht je écht flink de warmte opzoeken, dan kan je ook volledig hittebestendige handschoenen kopen. Dan ben je tot wel 300 graden helemaal veilig. Of nou ja, je handen in elk geval.

 • Saus
  Dat maakt het vlees nét een beetje lekkerder. Een goede pot saus bij je BBQ is onmisbaar. De sauzen van Grate Goods zijn onder andere verkrijgbaar als knoflooksaus, Sweet & Smokey BBQ en mosterd! Met 775 ml aan saus kan je wel even vooruit. Smullen maar!

 • BBQ bescherming
  Heb je een Cobb Barbecue? Dan wil je die wel goed verzorgen. Koop daarvoor dan een grote stevige tas. Hierin kan je de Cobb en een boel accessoires kwijt. Of wat dacht je van een beschermhoes voor je grote Weber BBQ? Dan hoef je die niet telkens de schuur in te slepen.

De BBQ
Loopt het water je al in de mond als je aan barbecueën denkt? Dan wordt het tijd om eens op onze BBQ pagina te kijken. Daar hebben we alles voor je verzameld, van handige tips tot al onze barbecue producten. Misschien ben je wel toe aan een hele nieuwe BBQ. Kijk gerust eens rond!

Genieten in je tuin
Je kunt buiten van veel meer genieten dan alleen je barbecue. Je wil alles van de grill natuurlijk wel ergens kunnen opeten. Daar heb je dan een comfortabel tuinmeubel voor nodig. Bijvoorbeeld een picknicktafel, of een uitgebreide loungeset. Je kunt bij Welkoop terecht voor van alles in je tuin. Bekijk eens onze pagina over genieten in de tuin.