Speeltoestellen

Een speeltoestel maakt het voor je kind nog leuker om in de tuin te spelen. Daarom heeft Welkoop een groot assortiment speeltoestellen. Welkoop verkoopt speeltoestellen met schommel, klimwand met klimgrepen, touwladder, klimnet, glijbaan, klimtouw en nog veel meer. Je kunt ook je toestel zelf uitbreiden met de diverse losse onderdelen.

Bekijk ook: Speeltorens | Klimtoestellen | Speeltoestellen met glijbaan

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Speeltoestel kopen

Het zonnetje schijnt. De temperatuur is goed. Het is heerlijk buiten! Waar zijn je kinderen dan te vinden? Buiten natuurlijk! Als je buiten speelt, dan gaat er natuurlijk niets boven spelen op het speeltoestel in je eigen tuin. Maar wat kies je dan? Een klimrek of glijbaan? Een schommel of een duikelstang? Of zijn je kinderen echte sporters en ga je voor een basketbalnet of een voetbaldoel? Een ding is zeker, bij Welkoop vind je het perfecte buitenspeeltoestel voor ieder kind. Als het meezit mag jij als ouder vast ook wel even meedoen.

Ontdek onze kinderspeeltoestellen

 • Speeltoestel met glijbaan
  Je klimt naar boven en dan…. Roetsj! Ben je weer beneden. Voor sommige kinderen gaat er niets boven de glijbaan. Speciaal voor die kinderen heeft Welkoop een uitgebreid aanbod aan speeltoestellen met glijbaan. Zo is voor je kinderen de pret zo altijd dichtbij huis. En het heeft ook nog eens voordelen voor jou. Want je kinderen in de gaten houden? Dat doe jij niet meer op dat oncomfortabele bankje in het park. Dat doe jij nu lekker vanaf de bank, of op je terras.
 • Klimtoestellen
  Lekker klimmen en klauteren. Wie houdt daar niet van? Bij Welkoop vind je allerlei klimapparaten. Van kleine touwladders tot uitgebreide klimtoestellen met klimstenen en klimnetten. De voorbereidingen voor de beklimming van Mount Everest? Die kunnen je kinderen nu in je eigen tuin beginnen.
 • Speeltoestel met schommel
  Nog hoger, nog verder, nog harder. Heerlijk rondzwaaien in de lucht. Schommels staan al generaties lang garant voor vermaak. Bij Welkoop vind je schommels in allerlei soorten en maten. Losse schommels, staande schommels, babyschommels en voor alle toekomstige acrobaten hebben we zelfs trapezes. En voor broertjes en zusjes die het er niet over eens kunnen worden wie eerst mag? Ook dat is geen probleem! Daarvoor zijn een aantal van onze speeltoestellen speciaal met twee schommels uitgerust.
 • Sportief toestel
  Is jouw zoon de volgende Michael Jordan? Of is jouw dochter een toekomstige oranjeleeuwin? Dan zijn de sportieve speeltoestellen waarschijnlijk precies wat jij zoekt. Van voetbalgoal tot panna arena, van basketbalnet tot ijshockeygoal, Welkoop heeft het allemaal. 

Nog niet genoeg van het buitenspelen? Bij Welkoop hebben alles van skelter tot zandbak! Bekijk onze pagina over spelen in de tuin.