Online is het alleen mogelijk om je bestelling te laten bezorgen. Ophalen in onze winkels is in verband met de geldende overheidsmaatregelen niet toegestaan.
Door de enorme drukte ligt de levertijd momenteel rond de 5 dagen.

Bij voorbaat dank voor je begrip en geduld.

 • No Worm Diacur 500mg - Wormenmiddel - 10 stuks
 • No Worm Diacur 500mg - Wormenmiddel - 10 stuks
 • No Worm Diacur 500mg - Wormenmiddel - 10 stuks
 • No Worm Diacur 500mg - Wormenmiddel - 10 stuks

No Worm Diacur 500mg - Wormenmiddel - 10 stuks

Volledige productbeschrijving

21.49
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Complete ontworming
 • Bestrijdt volwassen en onvolwassen wormstadia
 • Geschikt voor honden en katten
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

No Worm Diacur 500 mg bestrijdt de meest voorkomende spoel-, zweep-, haak- en lintwormen in volwassen en onvolwassen stadia bij honden en katten. De tabletten van No Worm Diacur 500 mg bevatten de werkzame stof Fenbendazol. Dit product is geschikt voor honden en katten vanaf 2,5 kilo. De tabletten kunnen direct in de bek van het dier gegeven worden, maar kunnen ook verkruimeld door het voer of, na oplossen in water, door het voer gegeven worden. De tabletten dienen 3 dagen opeenvolgend gegeven worden.

De No Worm Diacurlijn bestaat uit drie producten: No worm Diacur 250 mg (tabletten), No Worm Diacur 500 mg (tabletten) en de No Worm Diacur PetPaste (pasta). Deze producten bevatten de werkzame stof Fenbendazol. Met de No Worm Diacur PetPaste bestrijd je naast de meest voorkomende wormsoorten ook de Giardia-parasiet.

Specificaties

Algemeen
Geschikt voor Hond Ja
Volwassen Ja
Senior Ja
Alle leeftijden Ja
Wormen Ja
Type diergeneesmiddel Wormproblemen
Productvorm Tabletten
Samenstelling Fenbendazol 500 mg
Gebruiksadvies Orale toediening. 50 mg fenbendazol per kg lichaamsgewicht (overeenkomend met één tablet per 10 kg lichaamsgewicht) per dag gedurende 3 opeenvolgende dagen. De tabletten kunnen direct in de bek, verkruimeld door het voer of door het voer na oplossen in water toegediend worden.
Bewaaradvies Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25 °C. Niet in de koelkast of vriezer bewaren. Niet te gebruiken na de uiterste gebruiksdatum vermeld op de blister na EXP:.
Waarschuwing Speciale waarschuwingen voor elke doeldiersoort: Niet toedienen aan dieren lichter dan 2,5 kg. Dracht: In verband met mogelijke embryotoxische effecten dient bij het begin van de dracht terughoudendheid te worden betracht.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95 22.99
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

16.99
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.45
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen