20% Korting
 • Purina One Sterilcat - Kattenvoer - 3 kg

Purina One Sterilcat - Kattenvoer - 3 kg

Volledige productbeschrijving

14.99 11.99 Prijs per kg 4.00
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Gewichtsbeheersing
 • Gezonde urinewegen
 • Hoge opname van voedingsstoffen
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Gesteriliseerde en gecastreerde katten hebben speciale behoeften waar je met deze voeding aan kunt voldoen. Hormonale veranderingen kunnen leiden tot gewichtstoename en het vaker voorkomen van problemen aan de urinewegen. Purina ONE Sterilcat is speciaal ontwikkeld om te helpen een gezonde stofwisseling te behouden na castratie of sterilisatie. Het bevat een aangepaste verhouding eiwitten/vetten voor het behoud van een optimaal gewicht. Daarnaast bevat het uitgebalanceerde mineralen ter bevordering van gezonde urinewegen.

Specificaties

Soort voeding
Soort kat voeding Krokante brok
Algemeen
Ingredienten VOLLEDIG DIERVOEDER VOOR VOLWASSEN KATTEN SAMENSTELLIG: Rund (16%), tarwe (16%), gedroogde gevogelte-eiwitten, sojameel, maïsglutenmeel, maïs, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, gedroogde cichoreiwortel (2%), mineralen, digest, gist (1%), visolie.
Analytische bestanddelen ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit: 37,0% Vetgehalte: 13,0% Ruwe as: 7,5% Ruwe celstof: 4,0%
Nutritionele toevoegingsmiddelen Toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: IE/kg: Vit A: 36 960; Vit D3: 1 120; Vit E: 770. Mg/kg: Vit C: 160; Taurine: 780; Fe(E1): 253; I(E2): 3.2; Cu(E4): 50; Mn(E5): 105; Zn(E6): 428; Se(E8): 0,29
Voedingsvoorschrift De dagelijkse aanbevolen hoeveelheden dienen te worden aangepast aan de weersomstandigheden, het activiteitenpatroon en de conditie van de kat. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. Wanneer u Purina ONE voor het eerst geeft, adviseren wij om de eerste 7 dagen de verandering geleidelijk toe te passen door in toenemende mate Purina ONE te mengen met het huidige voer van uw kat, zodat het spijsverteringsstelsel zich kan aanpassen aan de verandering.
Bewaaradvies Op een koele en droge plaats bewaren.
Kat ras Niet rasspecifiek
Kitten Nee
Adult Ja
Senior Nee
Alle leeftijden Nee
Darmprobleem Nee
Gesterilliseerd en gecastreerd Ja
Gebitsprobleem Nee
Blaasgruis en urineweg Nee
Gewichtsbeheersing Nee
Geen specifieke behoefte Nee
Soort kat voeding Droogvoer

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

16.99
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.45
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

5.99
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L 20% Korting

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.49 8.39
Verder winkelen