Onze winkels zijn geopend, ook voor het ophalen van online gereserveerde orders. Kom alleen voor het hoognodige naar onze winkels en kom alleen.

Online bestellen en laten bezorgen is in verband met de enorme drukte voor een beperkt assortiment mogelijk. De levertijd ligt momenteel rond de 5 dagen.

Bij voorbaat dank voor je begrip en geduld.

 • Welkoop Slakken Preventie Korrels - 10 m² - fles - 1 kg

Welkoop Slakken Preventie Korrels - 10 m² - fles - 1 kg

Volledige productbeschrijving

6.99
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Indirect preventief werende werking
 • Goedgekeurd voor de biologische tuin
 • Plantaardige herkomst
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Welkoop Slakken Preventie Korrels is verrijkt met Pireco en bestaat uit specifiek werkende, niet toxische kruidenconcentraten en is veilig voor mens, dier en milieu. De extracten in deze korrels worden opgenomen door de plant en de bodem, en hebben een indirect preventief werende werking op slakken. De slakken zullen de plant niet meer eten en vanzelf vertrekken en zich niet verder ontwikkelen. Op deze wijze zal de overlast en schade verdwijnen. Inhoud 1 kg.

Eetbare gewassen kunnen vanaf 2 dagen na toepassing geconsumeerd worden.

Specificaties

Algemeen
Samenstelling Natuurlijk
Productvorm Korrels
Geschikt voor binnen Nee
Geschikt voor buiten Ja
Gevaarlijke stof Nee
Effectief bereik 10 m²
Gebruiksadvies Slakken Preventie Korrels kunnen worden gebruikt voor de siertuin, moestuin en bij potplanten door middel van strooien rondom de planten en doormengen in de bovenlaag van de bodem. Dit om de 4 weken herhalen. Zo nodig preventief vaker herhalen om een plaag te voorkomen. Na regenval kan een nieuwe behandeling noodzakelijk zijn.
Dosering Uitstrooien: ½ kg korrels op ca. 5 m². Potgrondbehandeling: 1 kg korrels door 100 liter potgrond mengen. Voor een goede werking adviseren wij om na 4 weken de behandeling te herhalen met Welkoop Slakken Preventie concentraat.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00 99.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen