• Rehau Druppelslangset - 15 m
 • Rehau Druppelslangset - 15 m
 • Rehau Druppelslangset - 15 m
 • vUFXer2GKXo

Rehau Druppelslangset - 15 m

Volledige productbeschrijving

Varianten
 • 15 m
 • 25 m
22.95
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Kan zowel onder- als bovengrond worden gebruikt
 • Tot max. 45 meter te verlengen
 • Incl. aansluitgarnituur
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

De Rehau druppelslang heeft een lengte van 15 meter. Deze druppelslang is ideaal voor automatisch bewateren van borders en beplantingsstroken. Het betreft een milieuvriendelijk en duurzaam product; het is geproduceerd uit gerecycled materiaal en je bespaart tot 70% water in vergelijking met conventioneel watergeven. De afgifte van het water is ongeveer 3/4 liter per meter, per uur, bij een geadviseerde druk van 0,5 bar. De druk is eventueel te regelen met de Rehau drukregelaar. De Rehau druppeslang is zowel boven- als ondergronds te gebruiken. De druppelslang wordt geleverd in een complete set incl. aansluitgereedschap voor op de normale tuinslang en de gangbare kunststof koppelingen. De set is uit te breiden met extra lengtes druppelslang, de druppelleiding, extra verbindingskoppelingen en is ideaal aan te sturen met de Rehau bewateringstimers. 

Specificaties

Geschikt voor
Slangenwagen Nee
Slanghaspel Nee
Kenmerken water en tuinslangen
Lengte slang 15 m
Doorstroom capaciteit 4 l/h
Flexibele slang Nee
UV-bestendig Nee
TUV keuring Nee
Knikbestendig Nee

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

GM Ginkel-vd Brugge - 25-06-2020 11:59
Teleurstellend

De druppelslang ligt in 3 ruime cirkels door een border, maar alleen de grond onder de eerste 2 meters worden vochtig. We hebben hem weer verwijderd.

Rene Gerritsen - 13-05-2017 13:23
Doet wat het moet doen, maar specs onduidelijk

Bij Welkoop Losser hebben we deze druppelslang gekocht om onze nieuwe taxushaag te bewateren. 15 meter is voor ons een perfecte maat, maar hij is er ook in 25m-uitvoering. Het water verdeelt zich netjes over de druppelslang, al vermoeden we dat hij aan het begin (vanwege de drukval over de slang?) meer water afgeeft dan aan het uiteinde. Wat ons ook onduidelijk is, is hoeveel water de slang als geheel afgeeft. In de specificaties bij Welkoop staat 4 liter per uur, maar dat is waarschijnlijk per membraan/gaatje en nergens kan ik vinden hoeveel gaatjes erin zitten. Mocht Welkoop deze informatie boven tafel kunnen krijgen, dan zou dat erg waardevol zijn voor potentiële kopers.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

38.50
Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L

4.59
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen