Bij Welkoop vind je alles voor je tuin en dier en geven we je graag advies. Daarnaast kun je in al onze winkels ook terecht voor allerlei handige services!

Zaagservice 

Houd je kerstboom langer groen met de zaagservice van Welkoop. Koop je bij ons een kerstboom, dan zagen wij er een stukje voor je van af. Zo neemt je boom beter water op en blijft hij dus langer mooi. 

Onderhoud tuingereedschap

Als je hebt geïnvesteerd in tuingereedschap en -machines, wil je natuurlijk dat deze lang meegaan. Welkoop helpt je graag om jouw tuingereedschap in optimale staat te houden. Je kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud en controle van je tuingereedschap. 

Verticuteermachine verhuurservice

Het is niet altijd nodig om gereedschap aan te schaffen als het gaat om een eenmalige klus. Speciaal voor onderhoud aan het gazon bieden wij de mogelijkheid voor het huren van een professionele verticuteermachine.

Prijzen
Verhuur elektrische verticuteermachine dagdeel € 20,00
Verhuur elektrische verticuteermachine hele dag € 27,50
Verhuur benzine verticuteermachine dagdeel € 30,00
Verhuur benzine verticuteermachine hele dag € 37,50

Beste Start

Een pup, kitten of een lieve huisvriend uit het asiel in de familie? Vraag het Beste Startpakket aan. Bij besteding van €4.99 of meer in één van onze winkels en op vertoon van jouw afhaalbewijs, ontvang jij het Beste Start pakket voor jouw hond of kat. Het pakket bevat Kenner-voeding, een speeltje, snack, kortingsbonnen en een seizoenenboekje boordevol informatie en handige tips. Je pakket kun je hier aanvragen.  

Startklaar

Je nieuwe tuinmachine wordt klaargemaakt, zodat je meteen aan de slag kunt. Afhankelijk van het model wordt de machine in elkaar gezet, afgesteld en afgevuld met olie en brandstof. Vraag een medewerker om meer informatie.Deze service is gratis. 

Voetmeting

Werkschoenen worden veel en langdurig gedragen, passende inlegzolen zijn daarom essentieel.Het Mysole Work Archinlegzolen concept is in samenwerking met voetspecialisten speciaal ontwikkeld voor de dragers van werkschoenen. Je voeten krijgen perfecte ondersteuning waardoor voet- en lichaamsklachten sterk worden verminderd. Meet je voeten en ontvang advies op maat. Onze medewerkers in de winkel helpen je graag.Deze service is gratis.

Weeg jouw hond of kat

Bijna 1 op de 2 katten en honden heeft overgewicht. Twijfel jij of het gewicht van jouw hond of kat gezond is? Onze deskundige fitte dieren coaches helpen je graag. Ze geven voedingsadviezen en begeleiden jouw hond of kat naar een gezond gewicht. Deze service is gratis.

Grondtest

Wij testen de pH-waarde van de grond en geven een persoonlijk bemestingsadvies voor een groener gazon, mooiere bloemen of gezonde groenten. In al onze winkels helpen onze medewerkers je graag verder. Deze service is gratis. Lees hier meer over de grondtest.  

Meer services

Sommige services bieden we (nog) niet in alle winkels.
Gebruik de winkelzoeker om te ontdekken wat het aanbod in jouw winkel is.