Om je beter van dienst te zijn maakt Welkoop gebruik van cookies. Cookiebeleid


Bij Welkoop vind je alles voor je tuin en dier en geven we je graag advies. Maar in al onze winkels kun je natuurlijk ook terecht voor allerlei handige diensten oftewel services. We breiden de dienstverlening in de winkels steeds verder uit.

 

Dierenpunt - In 6 winkels beschikbaar

De beste zorg voor je huisdier? Ook daarvoor kun je vanaf nu gewoon bij Welkoop terecht, bij het Welkoop Dierenpunt. Voor voedingsadvies en dieetvoeding, vaccinaties en diergeneesmiddelen. En dat voor een vriendelijke prijs. Wij staan zes dagen per week voor je klaar, beantwoorden al je dierenvragen en voeren kleine ingrepen uit. Lees verder op de Dierenpunt pagina >>

Onderhoud tuingereedschap

Als je hebt geïnvesteerd in tuingereedschap en -machines,wil je dat deze een zo lang mogelijke levensduur hebben.Welkoop helpt je graag om jouw tuingereedschap inoptimale staat te houden.Je kunt bij Welkoop terecht voor periodiek onderhoud en controlevan tuingereedschap. Meer informatie >

Paardendekenwassen

Een paardendeken die je regelmatig laat reinigen, gaat overdracht van schimmels, bacteriën en luis tegen. Bovendien blijven de ademende, isolerende en zweet-absorberende functies beter behouden en wordt de levensduur verlengd. Ook reparatie is mogelijk. Een afgescheurde staartflap, een kapotte singel, een winkelhaak, het wordt allemaal professioneel hersteld. Vraag een medewerker naar de kosten en de mogelijkheden.

Wassen: Verkoopprijs
Deken wassen €16,95
Deken waterafstotend maken €5,95
Bucas conditioner behandeling €12,95
Horseware conditioner behandeling €12,95
Halsstuk wassen €6,95
Zadeldek wassen €6,95
Westernpad wassen €12,95
   
Reperatie:  
Reparatie €9,95
Grote reparatie €14,95
Onderdeel vaststikken (meegeleverd) €9,95
Band/bies klittenband vaststikken  €11,95
Nieuwe dekensluiting vaststikken €12,95
Nieuwe borstsluiting vaststikken €18,95
Nieuwe singel vaststikken €19,95
Musketon los €5,95
Bilkoord los €8,95

 

Verticuteermachine verhuurservice

Het is niet altijd nodig om gereedschap aan te schaffen als het gaat om een eenmalige klus. Speciaal voor onderhoud aan het gazon bieden wij de mogelijkheid voor het huren van een professionele verticuteermachine.

Houd je gazon gezond en schoon door te verticuteren. 

Prijzen
Verhuur elektrische verticuteermachine dagdeel € 20,00
Verhuur elektrische verticuteermachine hele dag € 27,50
Verhuur benzine verticuteermachine dagdeel € 30,00
Verhuur benzine verticuteermachine hele dag € 37,50
De elektrische verticuteermachine is in ieder winkel te huur, de benzine verticuteermachine is in enkele winkels te huur. 

Meer lezen over verticuteren? Bekijk onze adviespagina.

Beste Start

Een pup, kitten of een lieve huisvriend uit het asiel in de familie? Vraag het Beste Startpakket aan. Je ontvangt een afhaalbewijs, op vertoon hiervanen bij besteding vanaf €4.99 ontvang je het Beste Startpakket cadeau. Het pakket bevat Kenner voeding, een speeltje, een snack, kortingsbonnen en een seizoenenboekje boordevol informatie en handige tips. Je pakket kun je hier aanvragen.            

Startklaar

Meteen aan de slag met je machine. Je nieuwe tuinmachine wordt klaargemaakt, zodat je meteen aan de slag kunt. Afhankelijk van het model wordt de machine in elkaar gezet, afgesteld en afgevuld met olie en brandstof.Vraag een medewerker om meer informatie.Deze service is gratis. 

Voetmeting

Werkschoenen worden veel en langdurig gedragen, gemiddeld langer dan vrijetijdsschoenen.Passende inlegzolen zijn daarom essentieel.Het Mysole Work Archinlegzolen concept is in samenwerking met voetspecialisten speciaal ontwikkeld voor dedragers van werkschoenen. Je voeten krijgen perfecte ondersteuning en voet- en lichaamsklachten worden sterk verminderd. Toe te passen in elke werkschoen. Meet je voeten en ontvang advies op maat.Een van onze medewerkers helpt je graag.Deze service is gratis.

Weeg jouw hond of kat

Bijna 1 op de 2 katten en honden hebben overgewicht. Twijfel jij of het gewicht van jouw hond of kat gezond is? Onze deskundige fitte dieren coaches helpen je graag. Ze geven voedingsadviezen begeleiden jouw hond of kat naar een gezond gewicht. Deze service is gratis.

Tuingrond testen

Wij testen de pH-waarde van de grond en geven een persoonlijk bemestingsadvies voor een groener gazon, mooiere bloemen of gezonde groenten. In al onze winkels helpen onze medewerkers je graag verder. Deze service is gratis. 
Lees hier alle details over de tuingrondtest.  

 

Meer services

Sommige services bieden we (nog) niet in alle winkels. Ze staan hieronder.
Gebruik de winkelzoeker om te ontdekken wat het aanbod in jouw winkel is.