Slippers

Zodra de zon tevoorschijn komt, kunnen de temperaturen flink oplopen. Warme temperaturen vragen om luchtig schoeisel. Slippers zijn de ideale oplossing om je voeten te luchten tijdens een warme dag. Omdat je de slippers gemakkelijk aan kunt doen en deze een hoog draagcomfort bieden, zijn deze de perfecte oplossing voor de lente en zomer. Welkoop biedt verschillende teenslippers aan in een van de vele Welkoop winkels en in de webshop.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De teenslippers van Welkoop 

De temperaturen kunnen in Nederland of op je vakantiebestemming hoog oplopen. Daarom is het in de lente en de zomer fijn om teenslippers klaar te hebben staan op jouw schoenenrek. Je trekt ze gemakkelijk aan of uit en ze zijn licht van gewicht. Teenslippers zijn uiterst geschikt voor een wandeling naar de supermarkt, een dagje terrassen of op het strand. Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen kun je bij Welkoop een geschikt exemplaar vinden. 

Stijlvolle dames slippers

Het is fijn om onder een zomerjurkje of hotpants een passend paar dames slippers te dragen. Het is belangrijk dat je voeten met hoge temperaturen kunnen luchten. Daarnaast is het een leuk voordeel dat je jouw gelakte tenen kunt laten zien. Kies een kleur slippers die past bij jouw outfit en draag een verzorgde look uit. Welkoop biedt verschillende soorten kleuren aan. Als je even snel op de fiets langs een vriendin gaat of een pakketje wegbrengt. Met deze schoenen is dat zo gepiept. 

Comfortabele teenslippers voor heren

Draag je graag slippers op vakantie, tijdens een bezoek aan vrienden of als je naar de sauna gaat? Dan ben je bij Welkoop aan het juiste adres. De schoenen schiet je gemakkelijk aan als je even de hond moet uitlaten of als je even de kinderen op de fiets naar school brengt. De schoenen lopen comfortabel en matchen goed bij je outfit vanwege de neutrale kleuren. Bestel jouw favoriete slippers gemakkelijk online of kom langs in een van de vele Welkoop winkels. Heb je weinig tijd? Bestel jouw favoriet online en wij komen jouw slippers thuisbezorgen. Vanaf €40 is dit zelfs geheel gratis. 

Kinderslippers voor de allerkleinsten

Is jouw kind toe aan gemakkelijke schoenen die snel aan en uit gaan? Denk dan eens aan slippers. Kinderen rennen de hele dag van binnen naar buiten en andersom. Je wilt geen vieze schoenen binnenshuis en de kinderslippers doen kinderen snel uit bij de deur. Slippers kunnen daarnaast goed tegen viezigheid en nattigheid. Dit is ideaal wanneer je kinderen buiten aan het spelen zijn. 

Ben je benieuwd wat voor schoenen Welkoop nog meer te bieden heeft? In het aanbod vind je instappers, pantoffels en werkschoenen.