Fairy Bell logo

Fairybell

Zeg je kerstboom en vlaggenmast, dan zeg je fairybell! FAIRYBELL is specialist in feeërieke kerstverlichting in de vorm van een kerstboom. Dit merk maakt ze niet alleen voor aan je vlaggenmast, maar ook voor aan de buitenmuur, de buitendeur of voor op een stok – je hoeft dus niet per se een perfect geplaatste boom of een vlaggenmast in de tuin te hebben om te genieten van het sprookjesachtige effect van een FAIRYBELL kerstboom.

FAIRYBELL: sprookjesachtige verlichting

FAIRYBELL geeft iedereen een sprookje in de tuin! Dit bedrijf is hét merk als het gaat om de glowtree: de sprookjesachtige verlichte kerstboom. Sinds 2018 wordt de hele FAIRYBELL-collectie in Nederland gemaakt. Jarenlang heeft het merk de verlichting doorontwikkeld, wat resulteert in doordachte kerstverlichting. De verlichting krijgt een Europese kwaliteitscontrole, wat maakt dat het merk drie jaar lang garantie geeft op alle ‘Made in Holland’ FAIRYBELL-verlichting. 

Van het merk FAIRYBELL vind je bij Welkoop:

 • Deurkerstboom
 • Muurkerstboom
 • Vlaggenmastkerstboom
 • Tijdschakelaar
 • Verlengsnoer
 • Vlaggenmast
Fairybell kerstverlichting in de tuin

Lichtgevende kerstboom in de tuin

Met de FAIRYBELL kerstboom tover je je tuin in de donkere dagen rondom kerst

om tot heuse wintertuin. Voor werkelijk élke tuin kun je een geschikte fairybell kopen – ook als je geen tuin hebt! 

FAIRYBELL aan de deur of muur
De verlichte kerstvormen zijn er niet alleen in een hoge, ronde vorm die redelijk wat oppervlak inneemt, maar ook in hoge, (bijna) ‘platte’ vormen: voor op de buitendeur of buitenmuur. Zo is de deurkerstboom helemaal plat, maar wel 210 centimeter hoog; zo hoog als de gemiddelde buitendeur. De muurkerstboom is er in verschillende hoogtes. De verlichting heeft, anders dan de deurkerstboom, wel wat ruimte nodig. De kerstboom van 2 meter hoog is nog compact en dus perfect voor aan de schutting of boven een balkon. Ga je voor nóg meer lichteffect? De fairybell van 4 meter, 6 meter en 8 meter beslaan één tot wel twee verdiepingen. Ze doen het goed aan een kale buitenmuur of bijvoorbeeld een bedrijfspand. 

FAIRYBELL in de tuin of aan de vlaggenmast
Heb je de ruimte om een grote, ruimtelijke kerstboom te plaatsen, dan heeft FAIRYBELL de keuze uit twee soorten: de kerstboomvorm of de vlaggenmastkerstboom. Voor de kerstboomvorm heb je geen vlaggenmast nodig. Deze verlichting is er in verschillende maten: de kleinste varianten zijn 1,5 en 2 meter, daarna komt de fairybell van 3 meter of 4 meter. Deze kerstboomvormen staan op stokken of worden geleverd inclusief mast. De fairybell van 6 meter en 8 meter komt zonder mast; bij Welkoop vind je daarom ook de bijbehorende losse vlaggenmast

Heb je al een vlaggenmast in de tuin staan? Dat is helemaal makkelijk, want dan kun je gaan voor een vlaggenmastkerstboom. Deze verlichting is er voor vlaggenmasten van 6 meter en 8 meter en hijs je zonder veel moeite in de vlaggenmast. Zo geniet je direct van een grote kerstboom in je tuin! 

Tip! Wil je nou dat je kerstboom vanzelf aangaat – precies op het moment dat het schemerig wordt? En dat hij in de late uurtjes ook vanzelf weer uitgaat? Gebruik dan de FAIRYBELL tijdschakelaar.

Fairybell kerstverlichting
Fairybell verlichting

Voordelen van een FAIRY BELL

 • Geen échte boom nodig
 • Honderden tot duizenden LED-lampjes
 • Geen lichtjes herschikken; altijd een perfecte verdeling
 • Geen gedoe met een trap om de lichtjes op te hangen in een struik of boom
 • Overdag nauwelijks te zien, maar in het donker een schitterend tafereel
 • Bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden

FAIRYBELL op een harde ondergrond of laten zweven?

Zet je de FAIRYBELL op een harde ondergrond? Of wil je hem laten zweven? Dan is er de FAIRYBELL kerstboomring. Deze ring houdt de strengen lichtjes aan de onderkant uiteen, zodat de vorm van een kerstboom ontstaat. Hij is geschikt voor de fairybell van 6 meter of hoger.