Fairy Bell logo

Fairybell: sprookjesachtige verlichting

Zeg je kerstboom en vlaggenmast, dan zeg je Fairybell! Fairybell is het merk als het gaat om de glowtree: de sprookjesachtige verlichte kerstboom voor in je tuin. Dit merk maakt ze niet alleen voor aan je vlaggenmast, maar ook voor aan de buitenmuur, de buitendeur of voor op een stok – je hoeft dus niet per se een perfect geplaatste boom of een vlaggenmast in de tuin te hebben om te genieten van het schitterende en sfeervolle effect van een Fairybell kerstboom.

Collectie Fairybell kerstverlichting 

Met een Fairybell maak je je huis in de donkere decembermaand alvast klaar voor de knusse feestdagen. De keuze is reuze! Wil je een grote vlaggenmast kerstboom in je voortuin? Of ga je juist voor sfeervolle deurverlichting? Bij Welkoop kun je het zo gek maken als je zelf wil.

Bekijk alle Fairybell kerstverlichting

Populaire categorieën

Soorten Fairybells

Met de Fairybell kerstboom tover je je tuin in de donkere dagen rondom kerst om tot een prachtige wintertuin. Voor werkelijk élke tuin kun je een geschikte fairybell kopen – ook als je geen tuin hebt! 

Fairybell aan de deur of muur
De verlichte kerstvormen zijn er niet alleen in een hoge, ronde vorm die redelijk wat oppervlak inneemt, maar ook in hoge, (bijna) ‘platte’ vormen: voor op de buitendeur of buitenmuur. Zo is de deurkerstboom helemaal plat, maar wel 210 centimeter hoog; zo hoog als de gemiddelde buitendeur. De muurkerstboom is er in verschillende hoogtes. De verlichting heeft, anders dan de deurkerstboom, wel wat ruimte nodig. De kerstboom van 2 meter hoog is nog compact en dus perfect voor aan de schutting of boven een balkon. Ga je voor nóg meer lichteffect? De fairybell van 4 meter, 6 meter en 8 meter beslaan één tot wel twee verdiepingen. Ze doen het goed aan een kale buitenmuur of bijvoorbeeld een bedrijfspand. 

Fairybell in de tuin of aan de vlaggenmast
Heb je de ruimte om een grote, ruimtelijke kerstboom te plaatsen, dan heeft Fairybell de keuze uit twee soorten: de kerstboomvorm of de vlaggenmast kerstboom. Voor de kerstboomvorm heb je geen vlaggenmast nodig. Deze verlichting is er in verschillende maten: de kleinste varianten zijn 1,5 en 2 meter. Daarna komt de fairybell van 3 meter of 4 meter. Deze kerstboomvormen staan op stokken of worden geleverd inclusief mast. De fairybell van 6 meter en 8 meter komt zonder mast; bij Welkoop vind je daarom ook de bijbehorende losse vlaggenmast

Heb je al een vlaggenmast in de tuin staan? Dat is helemaal makkelijk, want dan kun je gaan voor een vlaggenmast kerstboom. Deze verlichting is er voor vlaggenmasten van 6 meter en 8 meter en hijs je zonder veel moeite in de vlaggenmast. Zo geniet je direct van een grote kerstboom in je tuin! 

Tip! Wil je dat je kerstboom vanzelf aangaat – precies op het moment dat het schemerig wordt? En dat hij in de late uurtjes ook vanzelf weer uitgaat? Gebruik dan de Fairybell tijdschakelaar.

Voordelen van een Fairybell

  • Geen échte boom nodig
  • Honderden tot duizenden LED-lampjes
  • Geen lichtjes herschikken; altijd een perfecte verdeling
  • Geen gedoe met een trap om de lichtjes op te hangen in een struik of boom
  • Overdag nauwelijks te zien, maar in het donker een schitterend tafereel
  • Bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden

Fairybell op een harde ondergrond of laten zweven?

Zet je de Fairybell op een harde ondergrond? Of wil je hem juist laten zweven? Dan is er de Fairybell kerstboomring. Deze ring houdt de strengen lichtjes aan de onderkant uiteen, zodat de vorm van een kerstboom ontstaat. De ring is geschikt voor de fairybell van 6 meter of hoger.

Interessant voor jou

Fairybell 4 meter - Vlaggenmast kerstboom - 640 lampjes - Multicolor

Fairybell

Fairybell 4 meter - Vlaggenmast kerstboom - 640 lampjes - Multicolor

349.00
Fairybell 6 meter - Vlaggenmast kerstboom - 900 lampjes - Warm wit

Fairybell

Fairybell 6 meter - Vlaggenmast kerstboom - 900 lampjes - Warm wit

319.00
Fairybell 6 meter - Vlaggenmast kerstboom - 1200 lampjes - Warm wit

Fairybell

Fairybell 6 meter - Vlaggenmast kerstboom - 1200 lampjes - Warm wit

429.00
Fairybell 3 meter - Vlaggenmast kerstboom - 480 lampjes - Warm wit

Fairybell

Fairybell 3 meter - Vlaggenmast kerstboom - 480 lampjes - Warm wit

249.00