Vlaggenmast kerstbomen

Deze kerst groots uitpakken met een betoverende kerstboom in de tuin? De kerstverlichting van Fairybell hijs je in je vlaggenmast en vormt in het donker een feeërieke kerstboom dankzij de honderden tot duizenden ledlampjes. De verlichting is duurzaam, snel op te zetten, gaat jaren mee en wordt geproduceerd in Nederland. De vlaggenmast kerstboom is er in verschillende vormen: naast de variant die je in de vlaggenmast hangt is er de verlichting voor aan de deur, aan de muur en op stok. Het is maar net hoeveel kerstgevoel jij aan kan.

Bekijk ook: Kunstkerstbomen | Kerstverlichting | Kerstdecoratie

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kerstboom in top

Waarom je vlaggenmast alleen gebruiken op vaste dagen? De hele decembermaand maak je je vlaggenmast nuttig. Niet met vlag, maar met een vlaggenmast kerstboom van Fairybell®. Dit is kerstverlichting waarmee je de decoratie deze kerst groots aanpakt. En of dat nu in de voortuin is of bij een bedrijfspand – deze verlichting betovert elke omgeving.

Het opzetten van de boom is zo gedaan. De verlichting hijs je in top, de lichtstrengen sluit je aan op de weersbestendige transformator en die sluit je weer aan op het stroomnet. Dit alles is zo gedaan. Binnen dertig minuten heb je de kerstboom in top en de verlichting werkend. En hier geen vlaggenprotocol – je laat de lichtjes rustig schitteren tot diep in de nacht. Combineer je de verlichting met de Fairybell tijdschakelaar, dan heb je geen omkijken naar het aan- en uitschakelen.

Kerstboom voor elke vlaggenmast

Voor bijna elke vlaggenmast is er een geschikte lichtjesboom. Bij Welkoop heb je de keuze uit een kerstboom voor een vlaggenmast van 6 meter, 7 meter, 8 meter, 10 meter en 12 meter. De exemplaren van 10 meter en 12 meter tellen wel 2000 of 4000 lampjes! En ga je voor een Fairybell van 6 meter of 8 meter, dan heb je de keuze uit drie soorten lichtjes: warm wit, multicolor of twinkelend. 

Vlaggenmast kerstboom zonder vlaggenmast

Heb je geen vlaggenmast, maar wil je wel een grote lichtjesboom in je tuin? Ga dan voor een vlaggenmast kerstboom tussen 4 meter en 1,5 meter hoog. Deze exemplaren worden geleverd met een losse mast en grondpin. Je bouwt zo’n mast kerstboom binnen een kwartier en zonder gereedschap op. Ook een goed alternatief voor de vlaggenmast kerstboom is de deur- of muurboom. Deze kerstverlichting van Fairybell hang je zonder te boren op aan de voordeur of buitenmuur.

Nog niet uitgekeken op de kerstdecoraties? Blijf nog even in de kerstverlichting hangen: kijk bijvoorbeeld naar ijspegelverlichting of clusterverlichting.