Kerstverlichting

Kerstverlichting zorgt voor het echte kerstgevoel tijdens de feestdagen. Of je nu kerstlampjes wilt hebben voor binnen in de boom, kerstverlichting voor het raam of honderden tot duizenden LED lampjes voor buiten, die de vorm van een kerstboom maken. Bij de Welkoop is het allemaal verkrijgbaar van de merken; Lumineo, Fairybell en Luca Light. Op zoek naar een vlaggenmast kerstboom? Ook deze vind je bij Welkoop.

Bekijk ook: Kerstdecoratie | Kaarsen & Fakkels | Vlaggenmast kerstbomen

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Alles over kerstverlichting

Als het weer kouder wordt buiten verlangen veel mensen naar de gezelligheid en warmte van Kerstmis. Met mooie kerstverlichting maak je je huis in de donkere decembermaand alvast klaar voor de knusse feestdagen. De keuze is reuze! Wil je een grote lichtkerstboom in je voortuin? Of ga je voor simpele kerstboomlampjes met zuinig ledlicht? Bij Welkoop kun je het zo gek maken als je zelf wil.

  • Binnen of buiten?
    Voor je eigen veiligheid is het heel belangrijk om te weten waar je de kerstverlichting voor gaat gebruiken. Ga je de lampjes op je veranda hangen? Dan is het zaak dat je buitenverlichting aanschaft, omdat die waterdicht is en op batterijen werkt. Bovendien is binnenverlichting al gauw te subtiel voor buiten, terwijl lichtsnoeren buiten juist mooi staan. Als je de kerstlampjes binnen wil gebruiken heb je meer keuze. Zo kun je zelf besluiten of je het prettig vindt om de lichtjes via een stekker aan te doen, of dat batterijen toch handiger zijn.
  • Kerstboomverlichting
    Wil je dat je kerstboom een baken van licht is in je kamer? Kies dan voor clusterverlichting. Zo krijg je meer licht dan met gewone snoerverlichting. Vind je een klassieke look juist mooi? Dan kun je kiezen voor kaarsverlichting. De kleine ledlampjes in het kaarsje geven warm licht af, dat niet van echte kaarsen te onderscheiden is. Wel zijn ze natuurlijk een stuk veiliger, en omdat ledlampen niet heet worden je je er niet aan branden. Wel zo prettig, vooral als er kinderen zijn.
  • Versier je huis!
    Breid je kerstverlichting uit! Naast lichtsnoeren zijn er ook prachtige lichtfiguren om op de hangen of neer te zetten. Creëer de ultieme kerstsfeer met kersttakken, door kerststerren voor het raam te hangen of vrolijke kerstmannetjes in je huiskamer te zetten.

Al een eind op weg met de kerstsfeer? Maak je huis af met de perfecte kerstboom en kerstboomversiering, en sla alvast een voorraad haardhout in voor je open haard of houtkachel. Bij Welkoop maken we jouw Kerstmis af!