DCM meststoffen

DCM is een Belgische leverancier van organische meststoffen met bijna 50 jaar ervaring, op het gebied van bodemverbetering en meststoffen. DCM levert meststoffen aan professionals en tuinliefhebbers, van golfbanen en kwekerijen tot gazons. Het geheim van de juiste groei en bloei zit in de verschillende grondstoffen, die op hun beurt voor een evenwichtige bemesting en goede bodemstructuur zorgen.

DCM Organische mest

DCM vindt organische meststoffen erg belangrijk omdat ze een essentiële bijdrage leveren aan duurzaam groenbeheer. Daarom gebruikt DCM alleen eersteklas plantaardige en dierlijke grondstoffen. Voor iedere plantengroep heeft DCM wel een goede organische mest in een unieke verhouding. Alle meststoffen zijn samengesteld op basis van jarenlange ervaring en onderzoek. Zo heeft de plant minimaal 100 dagen voeding dat op het juiste moment wordt afgegeven. Dat geeft een rustige groei zonder verbrandingsgevaar. De organische stof wordt ook omgezet in humus en geeft zo de juiste bodemstructuur.

DCM Gazonmesttl_files/images/MERKPAGINA/DCM/AGR_productbanner-DCM-gazonmest.jpg

Voor de tuinliefhebber heeft DCM een ruim assortiment gazonmest. Deze zorgen voor een mooi en sterk gazon dat goed bestand is tegen mos, onkruid, droogte, ziekte en schimmels. Bijvoorbeeld DCM Microgazon Plus, dit is een goede NPK-meststof met extra bacteriën, waardoor verticuteren overbodig wordt gemaakt. DCM Gazon Pur is een andere NPK-mest voor je gazon, die het mos vanaf de wortel afdoodt. Elke gazonmeststof van DCM bevat extra magnesium, dit zorgt voor een mooie diepgroene kleur van het gras. Lees meer over onderhoud van je gazon.

Bekijk alle DCM-gazonmest in de webwinkel.

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg 2e Halve Prijs

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

48.95
DCM Gazon Pur - Gazonmeststof - 10 kg 2e Halve Prijs

DCM

DCM Gazon Pur - Gazonmeststof - 10 kg

35.95
DCM Groen-kalk - 20 kg 2e Halve Prijs

DCM

DCM Groen-kalk - 20 kg

15.95
DCM Microgazon plus - Gazonmeststof - 10 kg 2e Halve Prijs

DCM

DCM Microgazon plus - Gazonmeststof - 10 kg

33.25

DCM Moestuin

Groenten, kruiden en fruit hebben voor optimale groei juist hele andere samenstelling nodig. DCM Meststof Fruit & Kleinfruit bevat bijvoorbeeld een goede dosering kalium en fosfor voor dikke vruchten terwijl bij DCM Meststof Tomaten de extra calcium neusrot tegen gaat. 

DCM Bio Meststof Groenten&Fruit - Moestuinmeststof - 10 kg 2e Halve Prijs

DCM

DCM Bio Meststof Groenten&Fruit - Moestuinmeststof - 10 kg

35.25
DCM Bio Meststof Druiven - Moestuinmeststof - 1,5 kg 2e Halve Prijs

DCM

DCM Bio Meststof Druiven - Moestuinmeststof - 1,5 kg

10.95
DCM Bio Meststof Aardbeien & Kleinfruit - Moestuinmeststof - 1,5 kg 2e Halve Prijs

DCM

DCM Bio Meststof Aardbeien & Kleinfruit - Moestuinmeststof - 1,5 kg

11.50

DCM Siertuintl_files/images/MERKPAGINA/DCM/AGR_productbanner-DCM-siertuin.jpg

Met DCM organische meststoffen ontstaan meer bloemen, ze bloeien langer en zijn intenser van kleur. Bomen en struiken zijn voller en groener. Voor een mooie groenkleuring van de bladeren zit er ook magnesium in de voeding. Extra kalium geeft stevige en sterke planten en zorgt ook voor meer bloemen en intensere kleuren. Hortensia’s, azalea’s en rododendrons hebben echter wel behoefte aan een speciale voeding voor zuurminnende planten. DCM Meststof Buxus bevat een evenwichtige voeding voor een compacte groei en groene kleur. 

DCM Bio Meststof Universeel - Siertuinmeststof - 10 kg 2e Halve Prijs

DCM

DCM Bio Meststof Universeel - Siertuinmeststof - 10 kg

28.95
DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen - Siertuinmeststof - 3 kg 2e Halve Prijs

DCM

DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen - Siertuinmeststof - 3 kg

18.25
DCM Meststof voor Buxus - Siertuinmeststof - 3 kg 2e Halve Prijs

DCM

DCM Meststof voor Buxus - Siertuinmeststof - 3 kg

16.95
DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea - Siertuinmeststof - 3 kg 2e Halve Prijs

DCM

DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea - Siertuinmeststof - 3 kg

18.25

DCM Naturapy 

DCM Naturapy® is een zeer vernieuwend concept met duurzame oplossingen voor tuinproblemen. Het assortiment bestaat uit plantversterkende middelen, biologische bestrijdingsmiddelen en natuurlijke vijanden van veel voorkomende insecten. Naturapy is de ideale bondgenoot voor een gezonde en natuurlijke tuin. Lees meer over DCM Naturapy.