Vitakraft logo

Vitakraft

Wat houden we van onze dieren! En die liefde willen we graag laten zien. Niet alleen door die extra knuffel, maar ook door wat lekkers te geven. Bij Welkoop hebben we daarom de snacks van Vitakraft. Dit merk heeft – net als jij – liefde voor huisdieren en wil graag dat ze gezond en lang leven. Daarom maakt Vitakraft allerlei snacks voor huisdieren: van vogel tot konijn tot knaagdier.

Vitakraft: van kleine dierenwinkel naar internationaal concern

Meer dan 180 jaar geleden, in 1837, begon Vitakraft als een kleine dierenwinkel in de buurt van Bremen, Duitsland. Vandaag de dag is Vitakraft een internationaal concern en worden hun producten letterlijk wereldwijd verkocht – op meer dan 50.000 locaties! 

Vitakraft wil bijdragen aan de gezondheid en het geluk van onze huisdieren. Daarom ontwikkelt en produceert het bedrijf voeding, gezonde snacks en alles daaromheen voor je huisdier, zoals speelgoed en verzorgingsproducten. De eetbare producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke studies naar eetpatronen van dieren in het wild. Resultaat? Voedsel dat past bij de natuur van je huisdier – net zoals in het wild. 

Bij Welkoop hebben we van Vitakraft heerlijke snacks voor:

 • Knaagdieren
 • Vogels
 • Katten
Snacks voor knaagdieren

Snacks voor knaagdieren

Lekker knabbelen en knagen, daar is je knaagdier gek op! Niet alleen vindt je harige huisdier dit heerlijk, ook houdt het knabbelen en knagen hem lekker bezig.

Vitakraft heeft vrolijke, gezonde snacks voor konijnen en knaagdieren. De losse snoepjes en donuts geef je als tussendoortje. Omdat een snack als de donut wat groter is, is je knager daar echt even mee bezig!

Ook heeft Vitakraft knaagbrokjes met vitamine C, ruwe vezels en sporenelementen die je heel goed als aanvulling op het dagelijkse menu kunt geven. Wil je meteen dat de snijtanden op een natuurlijke manier slijten? Geef dan een lekkernij op een houten stokje! Je hangt deze snack op aan de binnenkant van het raamwerk. De ingrediënten zitten door het herhaaldelijke afbakken stevig op het stokje, hiermee geeft Vitakraft je konijn, cavia of hamster dus echt wat te knagen! 

 • Losse snoepjes
 • Donuts
 • Snacks op houten stokje
 • Flakes (gedroogde groente, fruit)
 • Multipacks met verschillende soorten/smaken snacks
 • Hooi
Vitakraft snacks voor knaagdieren
Snacks voor vogels

Snacks voor vogels

Voor elke vrolijke vlieger heeft Vitakraft wel wat lekkers, bijvoorbeeld voor de agapronis, parkiet, kanari en papegaai.

De meeste snacks bestaan uit zaden op een stokje. Je vogel moet dus hard werken om ervan te snoepen, wat maakt dat hij lekker wat te doen heeft!

Naast deze snacks is er zogenaamd ‘cocktail fruit’: losse mixen van vruchten, granen, noten en zaden die een lekkere en gezonde afwisseling vormen op de dagelijkse voeding.

Snacks voor katten

Vitakraft heeft voor je kat allerlei snacks. Zoals de Cat Yums: snacks met een zachte, vlezige vulling. Ze zitten in een hersluitbare verpakking, waardoor ze niet uitdrogen. De snacks bestaan voor 70% uit vlees. Ze zijn suikervrij en bevatten gezonde vetten: natuurlijke omega 3-vetzuren. Naast deze snoepjes, kun je je kat ook trakteren op een vloeibare lekkernij: de Vitakraft liquid snack. Bij álle katten vinden dit heerlijk, zelfs jouw kieskeurige kat. Je geeft het in zijn voerbakje of sprenkelt het als garnering over het kattenvoer

De liquid snacks van Vitakraft voor je kat zijn niet alleen heerlijk, ze zijn ook gezond: 

 • weinig calorieën
 • suikervrij
 • geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen
 • hoog vochtgehalte
 • met taurine als ondersteuning van de ogen en het hart