Oranjeband zaden Broccoli Calabria - Groentezaden - 1 g

Volledige productbeschrijving
1.89
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Zeer gewaardeerd broccoli ras
 • Smaak is uitstekend
 • Kooltjes zijn fraai van kleur
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Dit ras is het resultaat van jaren selectiewerk, waarbij gezocht is naar een vroeg en uniform gewas. Het resultaat mag er zijn: een zaadvast ras van uitstekende kwaliteit, wat niet zelden hybride rassen naar de kroon steekt. Zaaien: februari-maart onder glas, verspenen en in mei buiten planten of vanaf half april buiten zaaien, verspenen en uitplanten. Uitplanten na ca. 5-6 weken op 45 x 45 cm. Bij voorkeur niet op een plek, waar al eerder kool heeft gestaan. De grond goed vochtig houden maar niet te nat. Geen verse mest geven. Oogst: vanaf juni. De broccoli uitsnijden als de knoppen nog gesloten zijn. Laat de planten staan, want uit de bladoksels groeien naderhand kleine knoppen, die ook kunnen worden geoogst. Let op: als de nachttemperatuur te hoog is, kan het gebeuren dat er geen broccoli wordt gevormd maar dat de plant vegetatief blijft. Laat de planten dan gewoon staan: in het uiterste geval geven die in de herfst alsnog de gewenste broccoli.

Specificaties

Algemeen
Soort groentezaad Broccoli
Latijnse naam Brassica oleracea
Biologisch product Nee
zaaitijd van februari
Oogsttijd van Juni
Oogsttijd tot Oktober
Pilzaad Nee
Zadenpad Nee
Zadenlint Nee
Geschikt voor potten, bakken & metermoestuin Nee
Geschikt voor vollegrondsteelt Ja
Geschikt voor kasteelt Ja
Zaden per gram 180

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen