Oranjeband zaden Prei Belton F1 - Groentezaden - 0,29 gram

Volledige productbeschrijving

5.99
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Geschikt voor de herfstteelt
 • Geeft een hoge opbrengst
 • Uniforme zware schacht
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

‘Belton’ is een exclusief kweekproduct van Nunza BV te Haelen en wordt op grote schaal door professionele telers in Europa op de markt en aan de veiling gebracht; een garantie voor extra kwaliteit! ‘Belton’ is een hybrideras, welke veel voordelen biedt t.o.v. de normale rassen. ‘Belton’ is speciaal ontwikkeld voor de herfstteelt en geeft een hoge opbrengst. De uniforme zware schacht (het witte consumptiegedeelte) is, afhankelijk van de plantdiepte, middellang. Het stevige blad is opgaand. Zaaien: maart/ april direct in de vollegrond op een zaaibed. Ruim zaaien. Prei groeit het best in humusrijke grond met een losse structuur. Uitplanten in juni als de plantjes de dikte van een potlood hebben. Plant in voren (geultjes) van 10-15 cm diep. Afstand tussen de voren 40 cm. Afstand tussen de planten in de voor 15 cm. Oogst: oktober-december. Tip: ter voorkoming van aantasting door de larve van de uienvlieg, is het aan te bevelen zowel het zaai als het plantbed, af te schermen met insectengaas.

Specificaties

Algemeen
Soort groentezaad Prei
Latijnse naam Allium porrum L.
Biologisch product Nee
zaaitijd van maart
Oogsttijd van Oktober
Oogsttijd tot December
Pilzaad Nee
Zadenpad Nee
Zadenlint Nee
Geschikt voor potten, bakken & metermoestuin Nee
Geschikt voor vollegrondsteelt Ja
Geschikt voor kasteelt Nee
Zaden per gram 340

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen