Vloermatten

Goede en kwalitatieve vloermatten zijn onmisbaar in jouw woning. Je kunt voorkomen dat je veel vocht en vuil je huis of pand naar binnen loopt met de aanschaf van deurmatten. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 80% van al het vuil en vocht wordt binnengebracht door mensen die naar binnen wandelen. Met de aanschaf van de juiste vloermatten kun je dit voorkomen en houd je jouw ruimtes mooi schoon. Maar wat is dan de beste buitenmat of binnenmat voor jou? Daar kunnen we jou over adviseren!


Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Deurmatten kopen bij Welkoop

Met de keuze voor de juiste vloermatten of deurmatten zorg je ervoor dat de hoeveelheid aan vuil of vocht in een gebouw of woning sterk wordt verminderd. Gemiddeld wordt deze hoeveelheid verminderd met 90%. Zorg dus dat je kiest voor de juiste vloermatten of deurmatten. De effectiviteit is sterk afhankelijk van de typen vloermatten die je kiest. Maar hoe kies je de juiste deurmatten? Daar zijn een aantal stappen voor, waar we je graag doorheen nemen.

Buitenmat of binnenmat?

Een deurmat voor buiten is wel degelijk anders dan een deurmat voor binnen. Het is ten eerste goed om te weten dat deze twee varianten elkaar goed aanvullen in hun eigenschappen. Een binnenmat houdt vocht en vuil vast en deze wordt dan ook echt gezien als een droogloopmat. Het voordeel van vloermatten die je binnen kunt gebruiken is dat deze wasbaar zijn op 30 graden. Op die manier zorg je ervoor dat je altijd mooie, schone vloermatten hebt. Een echte aanrader voor een binnenmat is een kokosmat, omdat deze door de kokosvezels goed in staat is om het profiel van jouw schoenen schoon te maken. Een buitenmat kan goed tegen alle weersomstandigheden. Met een buitenmat haal je het grove vuil van je schoenen en zorg je dat deze buiten blijft.

Rubberen deurmat

Kijk eens naar een rubberen deurmat wanneer je op zoek bent naar een deurmat voor buiten. De rubberen deurmat van Welkoop is een robuuste vloermat, heeft een open structuur en is daarnaast ook volledig weerbestendig. Ideaal om het grove vuil van je schoenen te krijgen voordat je jouw deurmat voor binnen betreedt. 

Met deze tips gaat het jou lukken om de juiste vloermatten te kiezen voor in jouw gebouwen. Bekijk ook het gehele aanbod buitenmatten met onder andere droogloopmatten en schoonloopmatten. Heb je nog vragen? Onze specialisten staan altijd klaar om persoonlijk advies te geven in één van de vele Welkoop winkels. Keuze gemaakt? Bestel eenvoudig in onze uitgebreide webshop! Vanaf een besteding van €40,- betalen wij de verzendkosten!