Kerstbomen

De gezelligheid haal je echt in huis met een kerstboom voor de kerstdagen. Lampjes erin, kerstballen en slingers ophangen en natuurlijk een piek erop om je boom af te maken. En vergeet natuurlijk de cadeautjes onder de boom niet! Een mooie boom is een echte blikvanger tijdens de feestdagen. Van een plafondhoge spar tot een subtiel boompje op de vensterbank, er gaat niets boven een echte boom voor het ultieme kerstgevoel.

Bekijk ook: Kerstboomstandaard | Kerstverlichting | Kunstkerstbomen

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Een echte kerstboom kopen doe je bij Welkoop

Bij het kopen van een echte kerstboom kun je kiezen uit verschillende soorten. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, zijn de meeste kerstbomen geen dennenboom, maar een Nordmann- of fijnspar. De Nordmann is het populairst, omdat deze als groot voordeel heeft dat de naalden minder snel uitvallen. Zo kun je extra lang genieten van je boom! Bovendien hebben we zowel kleine als grote kerstbomen in ons assortiment, waardoor onze bomen in iedere woning passen.

Kerstboom bestellen met of zonder pot

Je kunt tevens kiezen voor een kerstboom met of zonder pot. Om je boom zonder pot mooi en recht neer te zetten, heb je een kerstboomstandaard nodig.

Houd je kerstboom zo lang mogelijk groen

Met deze tips blijven de naalden langer zitten en blijft je boom langer mooi:

  • Maak gebruik van onze zaagservice. Of zaag zelf bij een kerstboom zonder kluit 3 tot 5 cm van de onderkant af en laat de schors zoveel mogelijk zitten. Zet vervolgens je kerstboom in water.
  • Laat de boom eerst 24 uur ‘acclimatiseren’ in de garage of schuur. De overgang van buiten naar binnen is anders te groot.
  • De eerste dag binnen gebruikt de boom veel water. In een paar dagen gaat er zeker een hele gieter doorheen. Gebruik daarom altijd een kerstboomstandaard met waterreservoir.
  • Bij aankoop van een kerstboom krijg je een pipetje met boomvoeding. Doe dit in het water, zo blijft je boom nog langer mooi.
  • Zet de boom niet bij de verwarming

Zo geniet je tot en met de kerst van de mooiste boom!

Echte kerstboom of kunstkerstboom?

Twijfel je tussen een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Kom ze dan vergelijken bij een van onze winkels. Daar zie je ook onze bomen in alle vormen, soorten en maten. En natuurlijk hebben we ook alles voor een gezellige kerstsfeer in huis. En voor je het weet ben jij straks ook Driving home for Christmas met een mooie kerstboom en alles wat je nodig hebt om hem op te tuigen!