Picknicktafels

Een picknicktafel is een mooi en centraal onderdeel van een gezellige tuin. Vooral houten picknicktafels zijn een bekend gezicht in Nederlandse tuinen. Het ontwerp heeft in al die jaren niet stilgestaan! Zo zijn ze tegenwoordig zowel rond als vierkant te verkrijgen, maar ook de kinder picknicktafel wordt populair. Er is een geschikt model voor iedereen! Welkoop heeft een groot aanbod: degelijk, een goede houtkwaliteit en perfect voor in iedere tuin. Op zoek naar meer? Welkoop biedt ook een groot aantal tuinmeubelen aan. Denk bijvoorbeeld ook eens aan tuinbanken, tuintafels of tuinstoelen! Comfortabel zitten is zo geregeld.

Bekijk ook: Picknicktafel kind | Tuinbanken | Tuinkussens

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Picknicktafel kopen? Goed idee!

In de tuin zitten is heerlijk. Een helderblauwe lucht, een warm zonnetje en een glaasje fris erbij. Dan mist er alleen nog een fijne plaats om samen of alleen te kunnen genieten. Ideaal als je dat kunt doen met degelijk en sterk materiaal! Wil je een picknicktafel kopen? De tafels bij Welkoop bieden precies waar je behoefte aan hebt. Bij mooi weer een fijn plekje om te eten, te drinken en samen te zijn. Bij slecht weer een robuuste verschijning in je tuin. Weer of geen weer; je tafel staat altijd voor je klaar. Het klassieke model, gemaakt uit lange planken, was lange tijd de enige keuze, maar nu heb je ook de keuze uit andere formaten en soorten.

Een ronde picknicktafel, een vierkante of open instap

  • Voor de ouders met twee kids hebben we de vierkante picknicktafel.
  • Zitten jullie  liever als ridders aan de ronde tafel? Dat kan ook. Voor de liefhebbers is er een echte ronde picknicktafel. Voor 4 personen genoeg plek en een unieke uitstraling. 
  • Wist je dat er een picknicktafel is met open instap? Hetzelfde klassieke ontwerp maar met een opening in het zitgedeelte. Makkelijker in-en-uitstappen daarom en plaats voor maar liefst 8 mensen!
  • Als dat iets te krap is, dan is er ook een iets minder ronde variant: De zeshoek! Deze is ook oersterk en biedt plaats aan 6 personen. 
  • De kinderpicknicktafels worden ook erg populair! 

Picknicktafels voor kinderen

Bij Welkoop hebben we ook picknicktafels voor kinderen. Als de volwassenen tijdens de barbeque aan de grote tafel zitten, kunnen de kleintjes gezellig samen zitten aan hun eigen tafeltje. Aan deze tafel mag je lekker knutselen en kliederen. De kinderpicknicktafels van Talen zijn erg stevig en kunnen tegen een stootje. De tafels zijn duurzaam en gaan lang mee. Je kunt het hout makkelijk afnemen met een doekje, maar het hout is zorgvuldig behandeld, zodat er geen splinters meer aan zitten. Lange zomerdagen in de tuin waarbij de kinderen zich heerlijk vermaken aan hun eigen tafel op eigen hoogte. Geen hulp meer nodig bij het op- en afstappen van de bankjes: wel zo makkelijk voor iedereen! 

Gezellig samen eten aan een grote picknicktafel

Er is dus een formaat voor iedere tuin en voor elke gelegenheid. Ontbijten met je gezin of het houden van een barbecue aan een grote picknicktafel. Een mooie plaats om samen te komen, te eten en te drinken. Nog meer tuinmeubelen? Heb je wel eens gedacht aan tuinbanken, tuinstoelen of tuintafels? Er is voor iedere tuin wat wils! Heb je de ideale tafel gevonden? Mooi! Misschien is het wel goed om te weten dat houten tafels wat onderhoud nodig hebben om langer mooi te blijven. Welkoop biedt daarvoor ook duurzame oplossingen! Zie ons uitgebreide aanbod van beits en lak voor een goede beschermlaag. Misschien wil je wel je tuin nog wat verfraaien, of voorbereiden op de komst van de tafel. Ook voor tuinaanleg en tuininrichting heeft Welkoop veel in huis.