• Hortitops Komkommer Cucumis sativus Chinese Slangen - Groentezaden - 2 gram

Hortitops Komkommer Cucumis sativus Chinese Slangen - Groentezaden - 2 gram

Volledige productbeschrijving

1.59
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Geschikt voor buitenteelt
 • Vruchten worden 40 cm lang
 • Zoete en milde smaak
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Hortitops Komkommer Cucumis sativus - Chinese Slangen is een zeer aantrekkelijke, slanke donkergroene komkommer met een aparte knik in de hals. Deze vrucht heeft een zoete en milde smaak. Je kunt het vruchtvlees van de komkommer in plakjes of blokjes snijden, maar ook raspen voor in rauwkost of salade of om te roerbakken.

Zaaien kan vanaf half april/half mei onder glas. Verspeen de plantjes in potjes en plant ze eind mei buiten uit. Daarnaast kun je de plantjes vanaf mei buiten in regels zaaien. Vermijd om tijdens de groei op de ranken te staan: groeistoornissen geven bittere vruchten. De Hortitops Komkommer Cucumis sativus - Chinese Slangen is bovendien goed verteerbaar. Deze komkommer kan tot wel 40 cm hoog uitgroeien en is iets meer gestekeld dan gewone komkommers. Hij wordt in het midden of naar het uiteinde toe iets dikker (knotsvormig). In doorsnede is deze komkommersoort driehoekig. De Hortitops Komkommer Cucumis sativus - Chinese Slangen is geschikter voor de buitenteelt dan de gewone geënte (kas)komkommer.

De klimmende ranken worden wel twee meter lang, en moeten opgeboden worden tegen een stok of tegen grofmazig gaas aan gezet worden. Dat laatste verdient de voorkeur.

Specificaties

Algemeen
Soort groentezaad Komkommer
Biologisch product Nee
zaaitijd van april
Pilzaad Nee
Zadenpad Nee
Zadenlint Nee
Geschikt voor potten, bakken & metermoestuin Nee
Geschikt voor vollegrondsteelt Nee
Geschikt voor kasteelt Ja
Verzorgingsadvies tegen een stok of gaas aanzetten

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

38.50
Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L 3 voor 12.50

Welkoop

Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L

4.59
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen