20% Korting

ECOstyle Roofmijt - Tegen spint - 20 m² - 1000 stuks

Volledige productbeschrijving

35.95 28.76
 
Bestel 
 • 100% natuurlijke bestrijding
 • Tegen spint
 • Veilig voor kinderen, (huis)dieren

Dit product wordt geleverd door Ecostyle 

 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

De roofmijt is felrood van kleur en ongeveer 0,5 mm groot. De roofmijten zijn met het blote oog zichtbaar en zeer beweeglijk. Een volwassen roofmijt eet zo’n 5 tot 25 prooien per dag. Bij een gebrek aan voedsel schakelt de roofmijt over op een andere prooi (bijvoorbeeld jonge trips) of hij verdwijnt. De vrouwtjes roofmijt legt, gedurende haar één maand durende leven, tientallen eitjes aan de onderkant van bladeren.


Spint is een aantasting aan de bladeren veroorzaakt door spintmijt. Deze mijten zijn ongeveer 0,5 mm groot en leven vooral aan de onderkant van het blad. Je kan de aanwezigheid van spint herkennen aan het ontstaan van licht gekleurde stipjes aan de bovenzijde van het blad. Om een plaag te voorkomen kan je Roofmijt het beste inzetten  tussen de 20 °C en 27 °C. De optimale luchtvochtigheid moet bij voorkeur boven de 60% blijven.

Specificaties

Kenmerken gewasbescherming
Biologisch product Ja
Ecologisch Ja
Samenstelling natuurlijk
Preventieve werking Nee
Systemische werking Nee
Behandelbaar oppervlak 20 m²
Toelatingsnummer n.v.t.
Insecten Ja
Luizen Nee
Ziekten en schimmels Nee
Bescherming en verzorging Nee
Kenmerken insectenbestrijding
Aardvlooien Nee
Coniferenspint Ja
Spint Ja
Witte Vlieg Nee
Zaagwesp Nee
Algemeen
Geschikt voor Moestuin Ja
Geschikt voor Siertuin Ja
Geschikt voor Gazon Nee
Geschikt voor Rozen Nee
Geschikt voor Buxus Ja
Geschikt voor Aardappelen Nee
Geschikt voor Tomaten Nee
Geschikt voor Fruitbomen Nee
Gebruiksadvies Roofmijten zijn levende beestjes en moeten zo snel mogelijk na ontvangst worden uitgezet. 1. Open de verpakking en strooi de gewenste hoeveelheid rondom de aangetaste planten. 2. Indien er sprake is van een spinthaard (een concentratie van spint) zet dan de roofmijt vooral hier uit. Wanneer de roofmijten worden verdeeld op plekken waar geen spint leeft dan hebben de roofmijten geen voedsel en zullen ze niet overleven. 3. Leg het lege zakje bij de plant zodat achtergebleven roofmijten eruit kunnen kruipen.
Dosering Voor planten met een hoogte tot ca. 60 cm geldt onderstaande dosering: * Lichte tot matige aantasting: de verpakking is voldoende voor 20 m² (50 roofmijten per m²) * Zware aantasting: de verpakking is voldoende voor 5 – 10 m² (100 tot 200 roofmijten per m

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen