Kan ik bij Welkoop stage lopen?

Leuk dat je een stageplek bij Welkoop zoekt! Op dit moment bieden wij alleen stageplaatsen aan in onze winkels (BBL). Op ons hoofdkantoor hebben we op dit moment geen stageplaatsen. Stagiaires verdienen het om voldoende aandacht te krijgen wanneer ze ons komen versterken, dus willen we ervoor zorgen dat er ook voldoende capaciteit is. Zodra we stagiaires de aandacht kunnen geven die ze verdienen, komen deze posities ook op onze site www.werkenbijwelkoop.nl. Hou daarom onze site in de gaten voor toekomstige mogelijkheden die aansluiten op jouw opleiding. 

Ik wil graag bij Welkoop werken, kan ik een open sollicitatie indienen?

Wat leuk dat je interesse hebt om bij Welkoop te komen werken! Wij nemen geen open sollicitaties in behandeling. Voor alle carrièremogelijkheden bij Welkoop verwijzen we je graag door naar onze website www.werkenbijwelkoop.nl en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Welkoop weet wat te doen?

Welkoop weet wat te doen! Dat zeggen wij niets voor niets. Wij vinden het erg belangrijk om je te helpen bij je vragen en je te voorzien van een juist antwoord of een deskundig advies. Welkoop besteed veel aandacht aan de opleiding van haar medewerkers. Op onze website vindt je veel tips en adviezen op het gebied van tuin, dieren en kleding. Vanzelfsprekend staan we in onze winkels altijd voor je klaar om jou te kunnen voorzien van een antwoord op jouw vragen.

Kan ik bij jullie gebruikte elektrische apparaten inleveren?

In de Welkoop winkels kun je jouw kleine elektrische apparaten, spaarlampen, tl-buizen en/of batterijen inleveren. Wij werken hiervoor samen met WeCycle.

E-mail sturen aan mijn winkel lukt niet

Dat dit jou niet lukt heeft zeer waarschijnlijk te maken dat het e-mailadres wat je gebruikt hebt. Als dit op .nl eindigt komt je mail niet aan. Winkel e-mailadressen eindigen namelijk op .com. Wil je een Welkoop winkel een e-mail sturen, gebruik dan altijd de volgende opzet: Plaats van de winkel@welkoop.com

Alle beschikbare services in onze winkels

Sommige services bieden we (nog) niet in alle winkels. Ze staan hieronder.
Gebruik de winkelzoeker om te ontdekken wat het aanbod in jouw winkel is.

 • Huren van een aanhangwagen
 • Binnenband wisselen van kruiwagenwielen
 • DHL afhaalpunt
 • Diepvriesvlees voor hond en kat
 • Gasverkooppunt
 • Kledingcontainer
 • Nagelknipservice
 • Slijpservice tuingereedschap
 • Thuisbezorging
 • Verhuur materialen
 • Verkoop graszoden
 • Verkoop kippen
 • Vijverwater testen


Hoe vind ik de dichtstbijzijnde Welkoop winkel?

In de winkelzoeker kun je zoeken op postcode en woonplaats en tonen wij jou onze winkels op volgorde van afstand. Klik op de regel van de winkel van jouw keuze om onder andere de openingstijden of de aangeboden services te zien.

Hebben alle Welkoop winkels hetzelfde assortiment?

Alle Welkoop winkels zijn uniek en verschillen in grootte. Daarnaast verschillen de lokale omstandigheden per winkel. Uiteraard proberen we het assortiment daar zo goed mogelijk op af te stemmen en dit betekent dat niet alle winkels dezelfde artikelen aanbieden!

Welke services bieden de Welkoop winkels?

Op gebied van tuin, dieren en kleding bieden wij diverse services. Kies “ga naar mijn winkel” in je account of zoek een winkel in jouw buurt om te zien welke services aangeboden worden.

Wat zijn de openingstijden van mijn Welkoop?

Om er zeker van te zijn dat je niet voor een dichte deur staat, kun je het beste vooraf even checken of jouw Welkoop open is. Kies “ga naar mijn winkel” in je account of zoek een winkel in jouw buurt om te zien wat de openingstijden zijn.