Duck logo

Duck

Vers vlees is een verrukking voor veel honden. Met de wolf als voorouder, is dat volgens het merk DUCK niet vreemd; de wolf moest jagen om zichzelf te voeden. DUCK maakt daarom hondenvoer dat dicht aansluit bij de natuur van honden: vlees. Maar niet zomaar vlees: DUCK verrijkt dit hondenvoer met vitamines. Op deze manier zet je je hond dus niet alleen een smakelijke maaltijd voor, maar ook een gezonde!

DUCK

DUCK is een bedrijf dat diepgevroren hondenvoer maakt in België. Dit doen ze al sinds 1970. Het bedrijf behoort hiermee tot de pioniers voor diepgevroren hondenvoer op de Belgische markt. De mensen bij DUCK – een team van hondenliefhebbers – kent de vleesmarkt als geen ander en koopt hierdoor de beste ingrediënten in voor hun natuurvoeding. Het assortiment van DUCK bestaat uit vers vlees, worst en droogvoeding.

DUCK hondenvoer

De hond als carnivoor verdient vers voer met de beste ingrediënten, vindt DUCK. Vlees dus, maar wel vers en met ingrediënten van topkwaliteit.

Deze passie voor goed hondenvoer is bij DUCK niet uit de lucht komen vallen; het bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor hondensport. En om in sport het beste uit je hond te halen, moet je viervoeter een topconditie hebben en evenwichtige kwaliteitsvoeding krijgen.

DUCK vindt dat hun hondenvoer hiervoor zorgt. Een gezonde geest in een gezond hondenlichaam – dat is waar ze het bij DUCK voor doen. 

Bij Welkoop kun je terecht voor het diepgevroren verse vlees van DUCK. Deze bevroren producten zijn verkrijgbaar in onze Welkoop-winkels. Bestel je in onze webshop, dan kun je het hondenvoer ophalen in een Welkoop-winkel naar keuze.

DUCK bevroren voer

DUCK hondenvoer

Het DUCK hondenvoer is diepgevroren en vers; tijdens de bereiding blijven de grondstoffen bevroren. Dit doet het merk niet alleen om de vitaminen en mineralen te behouden, maar ook om bacteriologische problemen te voorkomen.

De stukken vlees en organen die het bedrijf verwerkt, worden bij aankomst gecontroleerd op kwaliteit en temperatuur. Hierna gaat het vlees in een vleesmolen en wordt het gemengd met groenten en granen.

Het enige wat DUCK verder nog toevoegt? Vitaminen en mineralen! Het hondenvoer bevat geen verdikkingsmiddelen, smaakversterkers en kleurstoffen. Zulke overbodige ingrediënten heeft het vlees helemaal niet nodig, want DUCK weet zeker: eenmaal ontdooid vinden honden dit voer heerlijk geuren en smaken! 

Tip: Is jouw hond zó dol op het hondenvoer dat hij met zijn voerbak de hele kamer doorschuift? Kijk dan eens bij onze voerbakken naar een anti-slip voerbak, of een voerbak op standaard. 

Het verse vlees van DUCK heeft ‘compleet’ in de naam. Dit betekent dat dit vlees complete voeding vormt. Het hondenvoer bestaat uit een goed evenwicht tussen spier- en orgaanvlees, gekiemde granen en natuurlijke vleessappen. Naast deze voeding hoef je je hond geen brokken te voeren. Je geeft met DUCK je hond dus elke dag een vleesmaaltijd!

DUCK voor elke hond

DUCK hondenvoer dat voor alle honden geschikt is – ongeacht leeftijd, ras of grootte –, is DUCK Uitmuntend Compleet. Voer je liever pens als hondenvoer? Of zoek je voeding voor een hond met glutenintolerantie, overgewicht, spijsverteringsproblemen, weinig spiermassa of vacht- of geurproblemen? Elk product van het merk heeft weer een iets andere samenstelling, dus ook voor jouw hond is er geschikt vers vlees.