Barbecues

Lange zomeravonden? Wij zeggen: buiten koken! Of dat nou in je tuin, op je balkon of op de camping is, jouw BBQ maak je met Welkoop tot een succes. We hebben alle soorten barbecues en alle BBQ benodigdheden. Van brandstof tot handige hulpjes. Zoals brikettenstarters of aanstekers waarmee je lekker snel je barbecue aansteekt. En van aluminium bakjes tot leren schorten en lekkere sauzen. Ga voor merken als COBB, Weber en Grizzly Grills. Alles voor je BBQ vind je bij Welkoop!

bekijk ook: Elektrische BBQ's | Kamado BBQ's | Houtskool BBQ's

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De beste BBQ voor jou

Heb je nog geen barbecue? Bij Welkoop kun je jouw ideale BBQ kopen. Wat de beste BBQ is voor jou? Dat ontdek je door jezelf wat vragen te stellen. Bijvoorbeeld: hoe vaak wil ik gaan barbecueën? Waar wil ik gaan barbecueën? En welke gerechten wil ik gaan bereiden?

Soorten barbecues bij Welkoop

Zijn de keren dat je jaarlijks barbecuet op één hand te tellen? Of wil je geen grote uitgaven hebben, of geen gedoe? De wegwerp BBQ is dan ideaal. Hij is goedkoop en je gebruikt hem eenmalig. Alle BBQ benodigdheden (van houtskool tot aanmaakblokjes) zitten in het pakket. Heel handig tijdens het vissen, kamperen, onderweg of op het strand.

Zoek je een echte barbecue? De houtskoolbarbecue is de voordeligste optie van alle barbecues. Deze brandt op kolen en geeft je dat romantische barbecuegevoel. Wil je het gemak van een barbecue die snel heet is, omdat je vaak gaat grillen? Dan is een elektrische BBQ of gasbarbecue misschien de beste BBQ voor jou. Ben je een grillmaster? Iemand die het barbecueën naar een nog hoger culinair niveau wil tillen? Kijk dan naar de kamado barbecues.

Natuurlijk vind je bij Welkoop ook alle accessoires voor jouw nieuwe COBB, Weber of Grizzly Grill.

Grillen maar! Alle BBQ benodigdheden

Ook kun je bij Welkoop alles voor je BBQ kopen. We hebben barbecue brandstof zoals houtskool, briketten, rookhout, gasflessen en aanmaakblokjes. Barbecue? Check. Brandstof? Check. Dan kan het grillen beginnen.

Natuurlijk wil je het barbecueën veilig en soepel laten verlopen. We hebben daarom tangen om houtskool te verplaatsen, hete roosters vast te pakken of vlees te keren. Leren schorten om je kleding te beschermen. En BBQ handschoenen. Deze op het eerste oog dunne handschoenen zijn hittebestendig en beschermen je handen tegen temperaturen tot 300 graden. BBQ accessoires als deze doen het ook goed als cadeau!

Naast al deze accessoires maak je je BBQ bij Welkoop een succes met bijvoorbeeld aluminium bakjes. Je kunt er vet in opvangen of vlees of vis in garen. Of je gebruikt ze om het rauwe vlees op te leggen. En wist je dat we allerlei sauzen hebben? Van traditionele saus tot sweet & smokey saus en van ‘award winning’ BBQ rub tot premium pekelzout. Smullen maar!