BBQ kopen

Als de avonden weer langer worden en de temperatuur oploopt, dan gaat het misschien al kriebelen. Lekker de tuin in en steek die barbecue maar aan! Tenminste, als je al een barbecue hebt. Zo niet, dan ben je hier op de juiste plek. Bij Welkoop kun je top barbecues kopen van Weber en Cobb. Van grote Bastard tot kleine Kamado, je kunt voor kwaliteit bij ons terecht. Ook als je wat zoekt voor bij je BBQ. Wat dacht je van een leren schort, of houtskool. Voor alle BBQ fans is er wat te halen!

Ontdek meer bij Welkoop

Werken in je Tuin

Bekijk

Vrijetijdskleding

Bekijk

Genieten in je Tuin

Bekijk

Alles over barbecues

Wist je dat verschillende soorten barbecues zo hun eigen voor- en nadelen hebben? Misschien had je er nog nooit over nagedacht, maar we zetten graag wat dingen voor je op een rijtje.

 • De Houtskool BBQ
  De klassieke barbecue. Zowel groot als klein te koop. Maar wat kan je verwachten met dit type barbecue?

  + Echte rooksmaak aan het eten
  + Zowel goedkope als dure modellen
  - Veel rookvorming
  - Lastig schoonmaken

 • De gasbarbecue
  Een moderne en gebruiksvriendelijke BBQ in allerlei maten. Wel gemiddeld iets prijziger, maar wat biedt het precies?

  + Gemakkelijk in gebruik, steekt eenvoudig aan
  + Temperatuur regelt makkelijk
  - Lastig schoonmaken
  - Gasfles kan veel ruimte nodig hebben

 • De Kamado BBQ
  De eivormige barbecue die vaak gemaakt is van keramiek. Met de deksel en strakke vormgeving zien ze er goed en stoer uit. Maar wat bieden deze barbecues?

  + Echte rooksmaak, ook door de houtskool
  + Temperatuur is regelbaar, mede door de deksel
  - Zijn prijzig
  - BBQ-en vergt wat meer oefeningen op een Kamado

 • De Pelletgrill BBQ of de Elektrische BBQ
  Beide soorten barbecues zijn gericht op gebruiksgemak en efficiëntie. Het voordeel is dan ook het eenvoudige opwarmen van de barbecues, net als het regelen van de temperatuur. Het nadeel is wel dat beide soorten wat groter uitvallen dan de gemiddelde barbecue. Daarnaast zijn ze duur in de aanschaf, maar produceren ze minder rook en zijn ze wat makkelijker schoon te maken dan de houtskool en gas barbecue.

Nog meer voor je barbecue
Ben je intussen een ervaren griller of grillster? Dan kun je vast nog wat extra’s gebruiken voor je BBQ. Dan doelen we niet op een verkoelend biertje tijdens het draaien van de burgers, maar op de accessoires die we hebben voor de BBQ:

 • Borstels
 • Wanten
 • Bakplaten
 • Brikettenstarters
 • Nog veel meer!

Genieten in je tuin

Ben je helemaal uitgegeten en gloeien de kooltjes nog na? Laat het schoonmaakwerk nog maar even voor wat het is en ga lekker nagenieten in de tuin. Samen, of lekker in alle rust alleen. Bij Welkoop kunnen we je tuin omtoveren in een buitenkeuken, maar ook in een plek om heerlijk te ontspannen. Bezoek daarom onze pagina over genieten in je tuin.