Werkklompen

Tegenwoordig worden klompen niet meer alleen op de boerderij gedragen. Vaak worden ze ook gebruikt bij fysiek werk waarbij je veel loopt en staat. Deze klompen worden dan werkklompen genoemd. Een paar goede werkklompen biedt bescherming, comfort en veiligheid. Zo kun jij langer doorwerken. Bij Welkoop begrijpen wij dat als geen ander. Daarom hebben wij de beste werkklompen voor jou opgenomen in ons aanbod. Zo begin jij net wat zekerder aan je werkdag. Neem snel een kijkje om te zien wat wij in huis hebben. In ons aanbod hebben we onder andere toonaangevende klompenmerken zoals Sika. Sta stevig in je schoenen met de werkklompen van Welkoop!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Welke werkklompen passen bij jou?

Wanneer je op zoek gaat naar werkklompen heb je ontzettend veel keuze. Heb jij een beroep waarbij je vaak zware klussen moet uitvoeren en met zwaar materiaal werkt? Dan zijn veiligheidsklompen perfect voor jou. Dit zijn werkklompen met een stalen neus. Dat zorgt voor maximale bescherming voor jouw voeten en tenen. Een goed voorbeeld hiervan uit ons assortiment zijn de veiligheidsklompen van het merk Sika. Waar moet je nog meer op letten als je klompen gaat kopen?

  • Wil je een open of gesloten hiel?
  • De juiste maat 
  • De prijsklasse
  • Kwaliteit
  • Of er veel onderhoud nodig is
  • De aanwezigheid van een antislip zool

Voordelen klompen

Bij Welkoop snappen wij wel waarom klompen zoveel worden gedragen. Het zijn namelijk snelle instappers, geen gedoe dus met veters die moeten worden gestrikt. Je kunt gewoon gemakkelijk in de schoen stappen. Het dragen van deze klompen heeft nog meer voordelen:

  • Ze zijn geschikt voor ieder weertype (in de winter houden ze je voeten warm, in de zomer lekker koel)
  • Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik
  • Ze hebben een fijne pasvorm, waardoor ze niet van je voeten vallen tijdens het lopen
  • Er wordt een juiste houding van het lichaam gestimuleerd

Draag jij graag klompen in en rondom de tuin en het huis? Neem dan ook eens een kijkje bij onze tuinklompen of schoenklompen!

Werkklompen kopen

Wil je graag weten welke klompen Welkoop nog meer in het assortiment heeft? En wil jij ook het gemak en comfort ontdekken en ervaren? De beste werkklompen bestel je gewoon bij ons online via de webshop. Vanaf €40 betaal je al geen verzendkosten! Wil je onze werkklompen liever eerst passen? Dan ben je van harte welkom in één van onze vele winkels voor advies op maat. Onze specialisten helpen je graag verder.