Tuingereedschap

Is het onkruid aan de winnende hand? Is je buxus alle vorm verloren? Of heb je gewoon veel zin om de tuin in te gaan? Dan is goed gereedschap onmisbaar. Bij Welkoop hebben we alles van professioneel tuingereedschap tot kinder tuingereedschap. Tijd om die groene vingers uit de mouwen te steken. Ga lekker de tuin in en maak er iets moois van! Snoeien, hakken, schrapen, schoffelen, bezemen en maaien: wij hebben alles voor je in huis. Kies het gereedschap dat je zoekt voor meer informatie.

Tuingereedschap kopen

Bij Welkoop hebben we het tuingereedschap voor elke tuin en voor iedere tuinier. Je kunt bij ons terecht voor WOLF en Gardena tuingereedschap, maar ook voor ons eigen merk. We hebben écht voor elke klus iets in huis. We delen het gereedschap via een aantal soorten klussen in:

 • Grondbewerking
  Stevig met je laarzen in de aarde staan, dat doe je graag. Soms doe je het niet zo graag, maar moet het gewoon. Daar heb je dan wel een flinke schop voor nodig. Of als het niet zo’n zware klus is, een klein schopje. Daar kan je de tuin flink mee ondersteboven halen. Met zo’n klus mag je eindelijk zonder schuldgevoel opscheppen.

 • Onderhoud en verzorging
  Je tuin verbouwen hoeft gelukkig niet elke week, maar onderhoud is echt belangrijk. Zo moet je regelmatig de heggen snoeien. Doe dat met de hand, of met elektrisch tuingereedschap zoals de heggenschaar. Bovendien zal je grasmat ook niet stil liggen, daar moet de grasmaaier af en toe overheen. Mocht je na het maaien en snoeien nog willen opruimen, dan raden we een bladblazer van harte aan.

 • Flexibele klussen
  Hoef je geen grote machines of zwaar gereedschap voor elke klus? Als je ruimte wil besparen en gemakkelijk wil combineren, dan kan je systeemtuingereedschap kopen. Daarvoor kan je opzetstukken op verschillende stelen en handgrepen aansluiten. Zo kan je met de zelfde ergonomische steel en handgreep schoffelen, harken, bezemen en onkruid wieden. Heel handig!

 • Hakken en zagen
  Een boom snoeien doe je niet met een kleine knipschaar. Daar heb je een stevige hakbijl voor nodig. Dan kan je gelijk haardhout hakken voor in de koude maanden. Zie je door de takken de boom niet meer? Dan kan je misschien beter een kettingzaag kopen. Wees met je nieuwe bijl of kettingzaag wel voorzichtig!

 • Kind kan de was doen
  Nou ja, kind kan in de tuin helpen moeten we zeggen! Bij Welkoop hebben we namelijk ook kindertuingereedschap. Daarmee kan jouw kleine lekker meehelpen in de tuin. Geef je kind een bezem, een kruiwagen of een schep. Laat ze lekker meehelpen, dat is gezellig!