Bezems

Van het heitje voor een karweitje tot de grote schoonmaak: bezemen hoort daar zeker bij! Binnenshuis en in de tuin kan je alles makkelijk bij elkaar vegen met een goede bezem. Je kunt voor verschillende modellen kiezen, afhankelijk van je doel. Je kunt nogal wat dingen opvegen tenslotte. Zo kan je gaan voor een scrubbezem, straatbezem of juist een zachte bezem. Wat je ook bij elkaar wilt vegen, wij hebben het juiste gereedschap voor je in huis.

Bekijk ook: Bezemstelen | Ophangsysteem bezems | Vero bezems

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Bezem kopen

Je zou het misschien niet denken, maar je hebt voor bijna alle schoonmaakklussen wel een handig veeggereedschap. Dat kan lastig zijn om uit te kiezen, misschien wilde je ‘gewoon een bezem’ en zie je nu door de bomen het bos niet meer. Dat kunnen we ons voorstellen, daarom hebben we alle soorten even bij elkaar geveegd en op een rijtje gezet.

  • De kamerveger – de zachte bezem
    Haal je de bezem letterlijk door je huis, dan kan je beter een zachtere borstel hebben. De kamervegers bij Welkoop zijn zacht en dus goed voor gladde en gevoelige oppervlakken. Een tip van ons: bewaar de kamerveger zoveel mogelijk hangend. Dan trekken de zachte haren van de borstel niet krom!

  • De straatbezem – de harde veger
    Ga je buiten aan de slag, dan heb je een stevige en harde borstel nodig. De straatbezems van Welkoop zijn voorzien van harde nylon vezels die bijvoorbeeld zand moeiteloos verspreiden. Niet zo’n fan van nylon? We hebben ook een straatbezem met natuurvezels.

  • De luiwagen met steel
    Je koopt een bezem niet altijd met een vaste steel! Gelukkig hoef je niet meer op je knieën de tuin door, want je kunt bijna alle borstels met een steel gebruiken. Sommige hebben een schroefdraad of kliksysteem. Zo ook de toepasselijk genoemde luiwagen. De luiwagen is handig voor het verwijderen van nat vuil en heeft in vergelijking met andere borstels wat kortere vezels die dicht op elkaar staan.

Van ragebol tot bezemsteel
Je kunt een borstel of bezem kopen voor bijna elke schoonmaakklus. Je hebt ook een veger voor je voeten, handig voor bij de deur! De voetenveger is robuust en voorzien van harde borstels. Handig om zand en modder uit huis te houden. Zoek je een iets om hoekjes muren schoon te vegen, dan is een ragebol een goede aankoop. Het kan natuurlijk zijn dat je een prachtig exemplaar in huis hebt, maar alleen een nieuwe steel nodig hebt. Zelfs die hebben we voor je in huis! Bezemstelen met een schroefdraad bijvoorbeeld.

Twijfel je nog over je gereedschap en zoek je advies? We kunnen je alles vertellen over bezems, borstels en krabbers bij Welkoop. Ga je echt grondig aan de slag, bezoek dan onze landingspagina over werken in je tuin.