Zichtbaarheid hond

Tijdens het uitlaten in het donker is je hond soms maar moeilijk zichtbaar. Om goed te zien waar je hond rondsnuffelt én te zorgen dat je hond in het verkeer opvalt, is er verlichting voor honden. Bij Welkoop hebben we voor honden verlichting van het merk Beeztees. En deze hondenverlichting is er in veel soorten. Van een hondenlampje dat je aan de halsband klikt tot aan een hondenhalsband met verlichting. Sommige van deze hondenlampjes werken op batterijen, andere zijn oplaadbaar via USB.

Bekijk ook: Lichtgevende hondenhalsband | Reflecterende hondenvesten | Veiligheidslamp hond

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Honden met verlichting vallen meer op

In het donker zien verkeersdeelnemers jou misschien wel lopen – maar je hond een stuk minder goed. En dat kan gevaarlijk zijn. Met een lichtje voor je hond is dit probleem makkelijk opgelost. Je hangt het aan de halsband of riem. En zelf zie je dan meteen makkelijk waar je hond precies loopt. En je hond? Die merkt er niets van!

Hondenlampjes

Een veiligheidslampje voor je hond is er in verschillende soorten. Je hangt het hondenlampje bijvoorbeeld aan de halsband of bevestigt hem aan de looplijn.

  • Veiligheidslampje. Een knipperend veiligheidslampje op batterijen. Je hangt het aan de halsband van je hond. Dit hondenlampje is er in leuke vormen: in een hartje, diamant of pootafdruk.
  • Veiligheidslichtstrip. Een siliconen lichtstrip met klittenband. In plaats van aan de hondenhalsband, bevestig je dit lampje aan de hondenriem. Dit hondenlampje kun je opladen via de USB-aansluiting.

Hondenhalsband met verlichting

Naast lampjes aan de riem of halsband, kun je je hond ook een lichtgevende halsband laten dragen. Bij Welkoop hebben we deze halsbanden in twee soorten.

  • Ronde, siliconen halsband. Deze veiligheidslichtbuis kan langzaam knipperen, snel knipperen en continu licht geven. De halsband is er in verschillende kleuren en komt in één maat: je knipt hem op de juiste maat. Goed om te weten: aan deze halsband kun je géén riem bevestigen.
  • Nylon hondenhalsband. Deze halsband heeft eigenlijk twee functies: de hondenhalsband is verlicht én voorzien van een bevestigingsring. Je kunt hier dus een lijn aan vastklikken. Zo hoeft je hond dus niet twee halsbanden te dragen. 

Veiligheidsvest

In plaats van verlichting voor je hond, kun je je hond ook een veiligheidsvest laten dragen. Zo’n vest is voorzien van reflecterende strepen, waardoor je hond zichtbaar wordt wanneer er licht op hem schijnt. Je trekt het je hond makkelijk aan dankzij de klittenbandsluiting om de nek en de buik.

Looplijn met verlichting

Ga je geregeld in het donker hardlopen met je hond? Dan is de looplijn een uitkomst. Deze riem hoef je niet in je hand vast te houden, maar maak je vast om je middel. Het elastische gedeelte in de looplijn vangt de schokken op. Verkeersdeelnemers zien je goed, want deze looplijn is fluorescerend en geeft licht; je kunt kiezen uit drie lichtstanden. Het lampje laad je makkelijk op via de USB-aansluiting.