Puppy

Je hebt een pup in huis of mag er binnenkort één verwelkomen? Een feest! Natuurlijk wil je dat het je jonge hondje aan niets ontbreekt. Dat hij goed eet, voldoende slaapt en heerlijk speelt. Bij Welkoop hebben we daarom voor je puppy alle benodigdheden voor een fijne puppytijd. Zoals puppy voeding waarmee je je pup in een gezond tempo laat opgroeien. En puppy speelgoed waarmee je wat te spelen, bijten en ontdekken geeft.

Bekijk ook: Puppy speelgoed | Puppyvoer | Hondensnacks

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Puppy benodigdheden

  • Puppy voeding

Pups zijn volop in de groei. Om deze reden hebben ze andere voeding nodig dan volwassen honden: puppy voer. De brokjes zijn kleiner van formaat. En daarnaast bevat dit voer precies de juiste hoeveelheid voedingsstoffen die jouw hondje nodig heeft. Neem de puppy voeding voor pups van grote hondenrassen: deze hondjes mogen niet te snel groeien, omdat ze dan groeipijn kunnen krijgen. De puppybrokken voor hen zijn zo samengesteld, dat hun botten en gewrichten gezond groeien.

  • Puppy speelgoed

Puppy’s ontdekken de wereld en doen dat met hun tandjes. Handen en armen, broekspijpen en schoenen, meubels en planten – je pup probeert ze allemaal uit. Puppy speeltjes zijn daarom geen overbodige luxe!

Puppy speelgoed is speciaal voor puppy’s ontworpen. Niet alleen hebben ze zachte kleurtjes, ook zijn ze wat kleiner van formaat dan het hondenspeelgoed voor volwassen viervoeters. De zachte knuffels, knuffellappen of snuffelmatten nemen goed geur op en kun je daarom in het nest leggen. Zo heeft je pup de vertrouwde nestgeur ook in zijn nieuwe huis bij zich. En zit je pup tegen het tanden wisselen aan? Dan komen dental speeltjes, zoals bijtringen, goed van pas.

Tip! Ziet je puppy zijn speelgoed niet meer liggen? Afwisseling is het toverwoord. Geef je hondje nooit meer dan twee of drie speeltjes tegelijk – de andere speeltjes leg je even weg. Na een paar dagen wissel je weer om. Zo blijven alle hondenspeeltjes voor je puppy nieuw en interessant.

Alles voor je jonge hond bij Welkoop

Naast de puppybenodigdheden zoals voer en speelgoed, vind je bij Welkoop alle andere benodigdheden voor je puppy. Zoals hondenbenches, hondenmanden, voer- en drinkbakken en hondenriemen. En ook hebben we alles voor de verzorging van je opgroeiende hond. Zoals hondenborstels, middelen tegen teken en vlooien en hondenshampoo. Is het tijd om naar de puppycursus te gaan? Dan zijn kleine beloningssnoepjes onmisbaar. Bij Welkoop vind je deze hondensnacks in allerlei soorten.

Lees ook ons advies over puppy’s. En kom eens naar een Welkoop-winkel bij jou in de buurt. Hier kun je advies inwinnen over alle puppy benodigdheden die er zijn. Natuurlijk mag je hondje mee!